Taximetrist mort într-un accident la Stânceşti

accident taxi stancesti- BotosaniUn taximetrist de 52 de ani a murit, luni dimineaţă, într-un accident produs la ieşirea din Stânceşti spre Manoleşti. Maşina în care acesta se afla, o Dacia Logan, a derapat din cauza poleiului, a rupt balustrada unui pod şi s-a oprit în albia unui râu. Taximetristul, Ioan Frunzuc, a ramas încarcerat în autoturism, fiind scos de un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Martorii susţin că taximetrul, care se deplasa spre Stânceşti, rula cu viteză mică, însă şi şoferul a pierdut controlul asupra volanului, din cauza poleiului.

Medicii au ajuns la locul accidentului, dar nu au mai putut decât să constate decesul. Taximetristul lucra la Euro Taxi, firma patronata de Ovidiu Hogas.

accident taxi stancestiPotrivit acestuia, şoferul decedat era unul dintre cei mai buni taximetrişti de-ai săi. El lucra la firmă de patru ani.

7 thoughts on “Taximetrist mort într-un accident la Stânceşti

    1. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, mai aproape de Dumnezeu, iar noi ne luăm rămas bun de la colegul nostru , Nea Nelu 28! Nu te vom uita!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    păcat de aşa suflet bun şi blînd,duşmani vorbesc şi şovăiesc dar nu ştiu nimic, un suflet a plect dinre noi şi nu se m-ai ântoarce,odihneascăsen pace AMIN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *