Aventură pe şosea: A furat două maşini de la o societate şi a provocat două accidente rutiere

masina politie rutieraA furat două maşini din curtea societăţii la care era angajat, după care le-a abandonat în urma unor accidente. Duminică, Poliția municipiului Botoşani a fost sesizată de către Vasile I., de 53 ani, din Botoşani, administrator la o societate comercială, despre faptul că în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, un angajat a sustras două vehicule din curtea societăţii, pe care le-a avariat, abandonându-le pe două străzi din municipiul Botoşani.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că Gabriel D., de 21 ani, din orașul Ştefăneşti, a sustras din curtea societăţii un autoturism pe care l-a condus până pe strada Alba Iulia, unde a impactat un gard şi un stâlp, după care a abandonat autoturismul. Tânărul s-a întors la sediul societăţii, de unde a sustras o autoutilitara, pe care a condus-o până pe Aleea Humuleşti,  unde pierde controlul şi se răstoarnă în şanţul de pe partea dreaptă, după care pleacă de la faţa locului fără a anunţa organele de poliţie. Nu au existat victime omeneşti, rezultând numai pagube materiale.

În urma verificării în baza de date poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză,  s-au întocmit acte procedurale față de Gabriel D. pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *