Copii- fotbalişti din Botoşani pe locul III la un turneu în Republica Moldova

echipa de fotbal a CSS Botosani
În ordine, de la stânga la dreapta: directorul CSS- Relu Oliniuc, Dumitrel Crihan, Dănuţ Mircescu, Valentin Murariu, Daniel Toma, Adelin Irimescu, Florin Vamanu- antrenor Paul Cucu, Cristi Doroftei, Alin Ciobanu, Bogdan Filip, Dănuţ Grosu, Tudor Niţuleac, George Popovici şi Iustin Tucaliuc

O echipă de fotbal din Botoşani s-a clasat pe poziţia a treia la un turneu de fotbal rezervat copiilor care s-a desfăşurat între 11 şi 13 ianuarie în Republica Moldova. Formaţia de copii născuţi în 1999 a CSS Botoşani, condusă de Paul Cucu, a fost învinsă într-un singur joc, fiind devansată în clasamentul final de echipe din Ucraina (care a câştigat turneul) şi Moldova (locul II).  La competiţie au participat 12 formaţii din Moldova, Ucraina şi România.

Turneul a fost rezervat copiilor născuţi în anul 1998, iar CSS Botosani a participat cu două echipe de copii născuti în 1999 şi 2000.

Jucătorii CSS Botoşani născuţi în 1999 au terminat pe locul trei, iar cei din 2000 pe locul patru.        

Performanţa este deosebită, dacă ţinem cont că toate celelte echipe aveau jucători mai mari cu doi ani„, susţine unul dintre reprezentanţii echipei botoşănene.

2 thoughts on “Copii- fotbalişti din Botoşani pe locul III la un turneu în Republica Moldova

  1. Totdeauna ceilalti au fost ilegali. ma doare sufletul cand vad asemenea antrenori, care inculca false motivatii elevilor pe care ii coordoneaza. Spune dom-le clar ca au fost mai buni, sau ca te-au furat arbitrii.

  2. Esti plin de venin!!!!
    Nimeni nu cauta scuze sau motivatii totul e in capul tau ala sec! Se vede ca nu te pricepi,acesti copii au participat la un turneu organizat pentru o grupa mai mare de varsta de aceea este un rezultat foarte bun.
    ESTI PENIBIL!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *