Carte Verde falsă descoperită de poliţiştii de frontieră botoşăneni

Vama Radauti PrutPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi -Prut au întocmit lucrare penală unui bărbat care conducea un autoturism, pentru care a prezentat la control o asigurare tip Carte Verde falsă.

 În Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi -Prut, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, V.C., bărbat cu dublă cetăţenie română şi moldoveană, în vârstă de 57 ani, conducând un autoturism marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea poliţei de asigurare tip ,,Carte Verde” aparţinând autoturismului prezentat la control,  poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate lucrătorii noştri au constatat faptul că autoturismul nu figurează în bazele de date ca fiind asigurat. 

Poliţiştii de frontieră au întocmit celui în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, ce urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii arii infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *