Botoşăneanul Andrei Dumitraş, fundaşul Ceahlăului Piatra Neamţ, este primul fotbalist activ din Liga I care va da numele unui stadion

Andrei Dumitraş (24 de ani) este idolatrizat în Pomârla (judeţul Botoşani), comuna în care s-a născut. Dovada? Locuitorii au fost de acord cu iniţiativa primarului Dumitru Chelariu, care doreşte să boteze cu numele fundaşului de la Ceahlăul Piatra Neamţ noul stadion care se construieşte în localitate.

Primăria din comuna botoşăneană Pomârla construieşte un stadion ultramodern, cu nocturnă, instalaţie de irigare a gazonului şi o tribună cu 1.200 de locuri. Arena va primi numele lui Andrei Dumitraş, fundaşul Ceahlăului Piatra Neamţ, care s-a născut aici. „După ce terminăm tot stadionul voi înainta proiectul în consiliul local şi vom vota schimbarea numelui în «stadionul Andrei Dumitraş „, a declarat primarul Dumitru Chelariu.

Acesta a continuat: „Tot în aceeaşi ceremonie îl vom declara pe Andrei şi cetăţean de onoare al Pomârlei„.
„Este un gest frumos. Le-am spus că e prea mult, dar am acceptat şi sunt foarte onorat pentru această intenţie”, a reacţionat Andrei Dumitraş aflând vestea despre stadionul care a costat peste 1.000.000 de lei. Fundaşul a debutat la 11 ani în Liga a IV-a, la FC Nord Star Pomârla, echipă pentru care a jucat şi tatăl său, care a murit pe când el avea doar 2 ani. Ulterior a trecut pe la Laminorul Roman, de unde s-a transferat, în 2010, la Ceahlăul, actuala lui formaţie. În toamna anului trecut, Dumitraş a jucat la Steaua, pentru care a marcat un gol în opt meciuri, înainte de a fi cedat la Piatra Neamţ.

Sursa:Libertatea

 

6 thoughts on “Botoşăneanul Andrei Dumitraş, fundaşul Ceahlăului Piatra Neamţ, este primul fotbalist activ din Liga I care va da numele unui stadion

  1. Da idioţi sunt pomârlenii! a jucat nimeni ăsta măcar un joc întreg la Steaua?a lustruit banca de rezerve şi a cărat mingile cu care se antrenau băieţii!

    1. Gelu paralelu,singurul idiot de aici,esti tu,iti dai tu cu parerea fara sa cunosti problema in adancime!Bravo Andrei,pt. acest lucru,i-l meriti cu prisosinta,ai facut sa fie mandri cei din comuna respectiva!A jucat destule meciuri la Steaua,a dat si 2 goluri ,din care unu cu Ekranas ,in preliminarii EL,daka ai habar,.gelu paralelu,ce e aia,esti cam frustrat,sa faci si tu 1% p plan profesional din cea facut Dumitras,si apoi sa mai vb.!Daca esti atat de ofticat ,pe realizarile altoria,mai bine ai tace si-ai inghite,se vede ca te oftici d mori ! 😉

  2. Corect viper,iti dau dreptate,toti frustratii isi dau cu parerea fara sa stie ce a facut omu respectiv!Tot respectu’,Andrei!Continua,si succes pe viitor!

  3. Gelu paralelu,singurul idiot de aici,esti tu,iti dai tu cu parerea fara sa cunosti problema in adancime!Bravo Andrei,pt. acest lucru,i-l meriti cu prisosinta,ai facut sa fie mandri cei din comuna respectiva!A jucat destule meciuri la Steaua,a dat si 2 goluri ,din care unu cu Ekranas ,in preliminarii EL,daka ai habar,.gelu paralelu,ce e aia,esti cam frustrat,sa faci si tu 1% p plan profesional din cea facut Dumitras,si apoi sa mai vb.!Daca esti atat de ofticat ,pe realizarile altoria,mai bine ai tace si-ai inghite,se vede ca te oftici d mori !

  4. Ce usor sa iti dai cu parerea gelu,habar nu ai de subiectul ala ,ca sa stii tu a dat 2 goluri si a jucat destule meciuri la steaua!Cat d ipocrit pot fi unii,care ii deranjeaza succesul altora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *