Prefectul Costică Macaleţi: 83 de utilaje au patrulat noaptea trecută

Inspectie Costica Macaleti pe drumurile din Botosani 151 de oameni şi 83 de utilaje au patrulat noaptea trecută pentru menţinerea în circulaţie a drumurilor din judeţ. Ninsoarea din ultimele 24 de ore, dar şi vântul înregistrat în noaptea trecută, au dus la formarea unor suluri de zăpadă, îndepărtate, însă, de utilajele de deszăpezire. Astfel, pe drumurile naţionale au acţionat 14 utilaje, în timp ce pe cele judeţene au deszăpezit 24 de autovehicule specializate.

Ca rezultat, în dimineaţa zilei de 19 ianuarie în judeţul Botoşani nu era înregistrat niciun drum impracticabil. Mai mult, degajarea arterelor de stratul de zăpadă s-a făcut astfel încât să nu se impună nici restricţionarea de gabarit sau pe sens pe vreuna dintre arterele de circulaţie botoşănene.

„Atât drumurile naţionale cât şi cele judeţene au fost monitorizate toată noaptea. Judeţul Botoşani a fost sub incidenţa codului galben de ninsori şi vânt, astfel încât am mobilizat forţele necesare pentru a preîntâmpina orice fel de probleme.”, a declarat prefectul Costică Macaleţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *