Vicepremierul Dragnea a cerut prefectului să blocheze drumurile, dacă se impune

videoconferinta 18 ianiarie BotosaniVicepremierul Liviu Dragnea a cerut, vineri după-amiază, autorităţilor judeţene să ia măsuri pentru a evita blocarea persoanelor pe drumurile înzăpezite. El a cerut prefecţilor să formeze comandamentele de iarnă şi să ia măsura de a bloca drumurile, dacă se impune. De asemenea, Dragnea a cerut Poliţiei Rutiere să aplice amenzi şoferilor care nu respectă regulile impuse în condiţiile de drumuri înzăpezite.

La rândul său, prefectul Costică Macaleţi a cerut directorilor de instituţii publice să ţină telefoanele deschise. El a cerut, de asemenea, de la Direcţia de Sănătate Publică, o situaţie cu dializaţii şi gravidele din fiecare comună în parte, pentru a putea lua măsuri de transport a acestora la spital, în cazul înzăpezirii drumurilor. El a subliniat că situaţia trebuie să fie riguroasă, pentru că „chiar nu-i de glumit”.

Totodată, Macaleţi a solicitat poliţiştilor să fie pregătiţi să blocheze orice intrare sau ieşire din localitate, dacă situaţia o impune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *