Cântăreşte 60 de kilograme la trei ani şi jumătate

Darius si bunica sa, Florentina Burlacu
Darius si bunica sa, Florentina Burlacu

Un copil de trei ani şi jumătate a atins un nivel de obezitate greu de imaginat. Băieţelul din Dorohoi cântăreşte circa 60 de kilograme. El suferă de obezitate morbidă, luând în greutate chiar în primele luni de după naştere.

Darius este un copil care nu a cunoscut tatăl niciodată. Mama sa a rămas însărcinată cu un bărbat, care nu şi-a asumat parternitatea. Ea nu a vrut să abandoneze sarcina, astfel încât în urmă cu trei ani şi jumătate l-a adus pe lume.

Acum, mama micuţului a plecat în străinătate, în Austria. Îi trimite bani acasă, însă de la două luni Darius stă doar cu bunica.

Din cauza greutăţii probabil, nu poate să meargă sigur. Are greutatea unui copil de 10-12 ani. Am sperat că acest copil o să se facă bine. Acum, am apelat la Direcţia de Asistenţă Socială, pentru că eu am fost operată şi nu mai pot să îl ridic”, a spus bunica copilului, Florentina Burlacu, care spune că micuţul măncă foarte mult, având şase- şapte mese pe zi.

Darius este înscris în rândul persoanelor cu handicap, atât din cauza obezităţii, cât şi a unei mâini care are doar două degete şi este necrescută.

One thought on “Cântăreşte 60 de kilograme la trei ani şi jumătate

  1. Păcat de bietul copil, dar singurii vinovați sunt PĂRINȚII
    …dacă pot fi numiți părinți cei care-și abandonează copii sau îi cresc în condiții mizere.
    Pentru a avea bani de băutură dau naștere la copii pentru a trăi din alocații și ajutoare sociale….
    Ar trebui castrați și sterilizați!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *