Deputatul Roman a pregătit 265 de amendamente la proiectul bugetului de stat

Presedintele Partidului Forta Civica Botosani, Cristian Roman
Cristian Roman

Liderul Partidului Forţa Civică Botoşani, deputatul Cristian Roman, a anunţat că va depune  nu mai puţin de 265 de amendamente la proiectul bugetului de stat ce va fi dezbătut pe 21 ianuarie, în şedinţă extraordinară. Amendamentele se referă la fonduri pentru primării, şcoli şi biserici.

Amendamentele sunt bine documentate. Voi solicita fonduri din bugetul României pentru şcoli, voi solicita fonduri pentru diverse proiecte la nivel local, primării. La nivel judeţean sunt proiecte foarte importante, vitale pentru judeţul nostru. Voi solicita fonduri şi pentru lăcaşele de cult„, a spus Roman.  

Amendamentele vor fi depuse prin grupul parlamentar al PDL. Roman speră ca măcar o parte din cei nouă parlamentari botoşăneni din USL să susţină parte din amendamentele sale.

2 thoughts on “Deputatul Roman a pregătit 265 de amendamente la proiectul bugetului de stat

  1. Vor fi peste 500 de amendamente numai pentru lacase de cult la dezbaterea legii bugetului . Cine are curaj sa faca pareu?

  2. Domnule Roman, mai taie coada vulpii! Daca fiecare parlamentar ar depune cite 200 de amendamente, bugetul de stat ar fi aprobat la Pastele cailor.
    In plus, pentru domeniile enumerate de dumneata, nu sunt necesare 265 de amendamente. Sa fim seriosi!
    In plus, daca esti singular nu faci nimic. N-am sesizat nici o secunda faptul ca toti parlamentarii de Botosani au convenit sa sustina cel putin 3-4 proiecte mari – asa cum spui – pentru judetul Botosani. Ca urmare, eu intuiesc ce se va intimpla: judetul Botosani va fi iarasi ocolit, la fel ca in ultimii 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *