Ţurcanu îi cere lui Portariuc să recitească Planul pentru Botoşani

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, care este şi preşedinte al PNL, îi cere primarului Ovidiu Portariuc, să nu sară în apărarea Mihaelei Huncă, ci să recitească „Planul pentru Botoşani” şi să vadă ce a făcut el pentru Botoşani. Ţurcanu a replicat, astfel, la declaraţiile făcute de Portariuc, care a spus, vineri, într-un comunicat, că şeful PNL nu are dreptul să ceară demisia niciunui membru PSD.

Nu cred că trebuia să consult partenerii din alianţă, pentru că ei cunosc foarte bine promisiunile pe care le-am făcut. Îl rog pe domnul primar, dacă deja a ajuns liderul PSD, să-şi scoată Planul pentru Botoşani, să vadă acolo ce promitea oamenilor şi ce a realizat din el. Şi după aia să analizeze activitatea preşedintelui CJ sau a CJ”, a afirmat Ţurcanu.

El spune că afirmaţiile le-a făcut în calitatea sa de preşedinte al CJ Botoşani, nu de lider PNL.

Cred că sunt obligat să apăr interesul cetăţeanului, pentru că am legitimitatea necesară. Am câtşigat cu 50% plus unu alegerile şi oamenii m-au mandatat pentru acest lucru”, a mai spus Ţurcanu.

Divergenţele dintre primar şi şeful CJ vin la o zi după ce Ţurcanu a cerut demisia şefei Inspectoratului Şcolar, Mihaela Huncă, ca urmare a unei decizii de a desfiinţa anumite unităţi de învăţământ.

6 thoughts on “Ţurcanu îi cere lui Portariuc să recitească Planul pentru Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    COPII TREBUIE AJUTATI SI STIMULATI SA MEARGĂ LA SCOALA DACA NU O SA AJUNGEM O TARA DE ANALFABETI…
    IN LOC SA DOTEZE SCOLILE SI SA LE RENOVEZE EI VOR SA LE INCHIDA. SA VA FIE RUSINE !!!!!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bravo domnule Turcanu ma bucur ca mai sunt oameni care cred in educatie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *