Mihaela Huncă: Doar persoanele care m-au învestit în această funcţie pot să îmi ceară demisia

Mihaela Hunca
Mihaela Hunca

Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă, a declarat că poate fi demisă de la IŞJ doar de persoanele care au învestit-o în funcţie. Declaraţia a fost făcută după ce joi Florin Ţurcanu, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean, a cerut demisia acesteia, motivat de intenţia IŞJ de a desfiinţa mai multe unităţi de învăţământ. Liderul liberal a spus că şefa Inspectoratului Şcolar nu are nici acord politic şi nici nu a efectuat o dezbatere publică pe tema desfiinţării şcolilor.

În replică, Mihaela Huncă a afirmat că: „În ceea ce priveşte solicitarea de a-mi da demisia, aceasta o pot face doar persoanele care m-au investit în această funcţie„.

Şi prefectul Costică Macaleţi a intervenit în această situaţie şi a cerut inspectorului general al IŞJ să analizeze cu mare atenţie situaţia, respectiv dacă se impune sau nu închiderea temporară a celor două şcoli.

Dacă sunt şcoli unde nu este niciun copil…Eu am făcut şcoala simultan şi chiar nu s-a întâmplat nimic„, a motivat prefectul.

16 thoughts on “Mihaela Huncă: Doar persoanele care m-au învestit în această funcţie pot să îmi ceară demisia

  1. Bravo domnule Macaleti!Madam Hunca nu se preocupa decat sa inchida scoli asemenea pedelistilor care au desfiintat spitale si pe care ii critica

  2. Domnule Macalet, va multumim ca sustineti invatamantul! Daca se mai desfiinteaza scoli, unde ajungem? Indiferent de numarul de elevi, o scoala este o institutie care sustine educatia. Sa nu ne lasam manipulati chiar asa!

  3. Noi cei de la 13 stiam din decembrie 2012 de planurile INFUMURATEI Hunca,e vorba de niste posturi ale pesedistilor care s-ar desfiinta,prin reducerea nr.de copii.Si apropo de demisie …nu-i convine … emai usor sa demiti…DOAMNA CREZI CA L-AI PRINS PE DUMNEZEU DE PICIOR?

  4. Bine ar fi ca pnl sa voteze cu pnl inlocuirea lui Andrei din vice,sa faca majoritate si sa-l tina pe Portariuc in off-side.Si mai vedem dupa aia fonduri la LPS domnule Hunca ,iar domnul Turcanu sa-i tina la respect pe prima rii pesedisti.Sa procedeze ca Hunca…

  5. Cu pesedistii astia imputiti e greu de lucrat.Ce-i al lor e al lor ,ce-i al altora se imparte.Asa sin Cj anii trecuti PNL erau parolisti te intelegeai cu ei ,cu CIUMA ROSIE nu era nici un chip.Firesc ar fi sa se refaca alianta PNL-PDL

  6. Pe timpul PDL scoala 16 avea un nr mai mic de copii si doar o gradinita arondata(gr.11)In acest an scolar nr de copii aproape s-a dublat …iar dvs.ati aprobat reteaua scolara.Inteleg ca de la anul nu mai e bine asa… veti muta din nou gradinite .CALITATE =BULVERSARE IAR PE NOI PROFESORII,PARDON LEGUMELE UNDE NE PLANTEZI?

  7. Demisia ti-o pot cere si subordonatii si profesorii si parintii copiilor pe care ii bulversezi cu schimbarile astea despotice.

  8. Cele doua unitati scolare propuse spre desfiintare au fost aduse la cunostinta ISJ-ului de directorul de la Sulita. Acolo ar trebui sa lucreze intai domnul Turcanu. PNL-istii sunt oameni cu capul pe umeri. Nu iau decizii la furie. Cat priveste alianta cu PDL, hai sa fim sesiosi! Din PDL va ramane ce-a ramas din PNTcd. Peste 4 ani, la viitoarele alegeri nu vor prnde nici pragul de 5 %. Cat priveste conflictul dintre ISJ si CJ, cred ca ar trebui mai multa diplomatie, mai multa retinere in declaratiii si acuzatii. Sper ca ura aceasta la nivelul judetului dintre PNL si PSD sa se stinga. In judet, alta e atmosfera. Timpul le invingepe toate. Asculatati-ma, am 22 de ani de politica, pe Turcanu il stiu de cand a aparut prima data in PNL, am votat pentru el sa faca parte din birul permanent, sa fie secretar general, l-am sustinut in toate demersurile si functiile, posturile la care a candidat, e om care gandeste cu INIMA. E pentru cei multi. E drept, se infurie repede si probabil dupa aia ii pare rau. Asa e constructia lui. Trebuie sa-l cunosti bine, sa-i impartasesti propunerire.

  9. Totul se face dupa ureche, daca priveste cineva din exterior isi face cruce. Chiar nu mai exista o mana de oameni care au habar de invatamant sa sprijine viitorul copiilor nostri.
    Ca parinte ma lasa rece persoana sau partidul din care face parte, pe mine ma doare ca ca faceti circ pe banii contribuabililor si va bateti joc de sperantele si viitorul copiilor nostri.
    Ce exemplu dati voi copiilor daca va haraiti ca niste caini pentru functii?

  10. Toata smecheria e la sc.13 .Acolo sunt ceva pesedisti care-si pierd postul,din cauza nr.mic de copii…si bineinteles o dam cu CALITATEA si cu legile pe care le respectam dupa bunul plac…si apropo de diplomatie in USL doamna Hunca s-a consultat cu cineva inainte de a bulversa profesorii…oare d-na nu e sustinuta de USL…domnul Turcanu n-are nici o calitate in USL

  11. Demisia nu ti- o poate cere doar cei careb te- au pus generala, demisia ti-o pot cere eu ca parinte si dascal , elevii scolii mele pe catre o desfiintezi, demisia ti-o poate cere colegii tai din ISJ dar nu- i cazul ca sunt mediocri si lasi, etc si alte calificative

  12. Am copilul la fradinita 24,si sunt foaRte multumit de educatoarele de la grupa lui.In schimb eu pentru o adeverinta anul trecut mergeam la Liceul de arta ,anul asta la 16,la anul cine stie unde.ITI MULTUMIM DOAMNA HINCA CA EXISTI,DAR SI CELOR CARE TE SUSTIN!Faceti si ceva eficient pentru copii,ganditi-va si la ei nu ne ametiti de cap

  13. Intradevar demisia o pot cere profesorii, parintii,elevii,etc. pt. ca doamna Hunca dumneata nu ai fost aleasa ca domnul Turcanu ai fost numita, este o mica mare diferenta. Pe dl.Turcanu l-au votat peste 7o% pe dv. cati? cred ca daca va veti depune candidatura ca inspector scolar general nu stiu cate procente ati aduna. Si mai e ceva domnul Turcanu asa cum nu are el facultate dar este UMAN si asta e lucrul cel mai important sa fii OM, dansul spune multe ca asa e gura lui sloboda dar mi-am dat seama ca nu e rau la suflet. In aceste vremuri grele accentul se pune pe calitatea de a fi OM, a fi UMAN nu a fi ranchiunos, dusmanos, negru in cerul gurii etc. Domnule Turcanu sunteti un om de nota 10 continuati demersurile cu Hunca ca sunteti sustinut.

  14. La cat de mult tine Hunca la SEFIE nici daca o demite Portariuc sau chiar ministrul nu pleaca.Toate VITEJIILE astea o vor costa probabil in curand cand se va schimba majoritatea in parlament,si IMPERIUl HUNCA (ea si barbatu-su de la LPS)va cadea .Si durerea va fi cu atat mai mare cu cat se vor cocota mai sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *