Dorohoianul câştigător la “Dansez” a lăsat-o pe Roxana Ionescu pentru Nicoleta Luciu! Vezi de ce!

nicoleta luciuCâştigătorul celui de-al 13-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, George Boghian, din Dorohoi, şi-a început, oficial, activitatea profesională. Tânărul de 21 de ani a fost cooptat în trupa de dansatori a Nicoletei Luciu.

Astfel, alături de brunetă, George a “prestat” miercuri seară, la “Happy Hour”.Din trupa ei de dansatori mai fac parte Hainer, fostul ei partener de la “Dansez pentru tine”, plus partenera lui Hienă, de la acelaşi concurs.

După ce a ieşit învingător la concursul de pe Pro TV, toamna trecută, lui George i-a revenit un premiu de 60.000 de euro. Totuşi, pâna la încasarea banilor, dansatorul s-a mutat alături de Roxana Iliescu, alături de care a şi câştigat show-ul. George Boghian provine dintr-o familie destrămată.

S-a născut  într-o familie cu şapte copii din Dorohoi. Cu un tată violent şi bolnav, George, ca cei mai mulţi dintre fraţii lui, nu a avut şansa unei copilării normale. A ajuns într-un centru de plasamanet. O parte din fraţii lui nu au rezistat în orfelinat şi au fugit, iar una dintre surori şi-a pierdut viaţa.

Sursa: Click

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com