Preşedintele CJ despre repartizarea bugetului: Vreau ca pentru prima dată să nu mă uit la numele primarului

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Primarii din judeţ vor primi bani de la Consiliul Judeţean funcţie de proiecte şi nu de culoarea politică, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Florin Ţurcanu. Acesta a precizat că banii pe care îi va primi Consiliul Judeţean vor fi folosiţi în primul rând pentru a achita creditele de angajament, după care vor fi alocaţi pentru investiţiile din judeţ. Reabilitarea şcolilor din mediul rural reprezintă o prioritate pentru şeful CJ. Banii ar putea fi repartizaţi în şedinţa de la sfârşitul acestei luni.

Eu am dispus o comisie formată din nouă membri, care s-a împărţit în trei subcomisii şi care merg în teritoriu la fiecare primărie, fotografiază şi întocmesc un proces verbal la faţa locului, după care ne prezintă nouă o prioritizare în ceea ce priveşte investiţiile şi nevoile fiecărei primării. Vreau ca pentru prima dată să nu mă uit la numele primarului. O să-mi fie foarte greu, ştiu ce presiuni politice o să am, dar nu pot să las şcoli care plouă în ele, nu au ferestre, care nu au apă curentă, nu au WC-uri. Dacă o să dăm iar bani cum am dat la primării, patru-cinci miliarde lei pentru pavele… Au mai văruit două-trei clădiri„, a precizat Ţurcanu.

One thought on “Preşedintele CJ despre repartizarea bugetului: Vreau ca pentru prima dată să nu mă uit la numele primarului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *