Victor Construct a contestat un mega proiect la Mitropolia Iaşi

Un proiect de cateva zeci de milioane lei, derulat de Mitropolia Moldovei si Bucovinei, a fost contestat la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC). O societate din Botosani a incercat sa opreasca licitatia derulata de fetele bisericesti privind reabilitarea ansamblului mitropolitan de la Iasi. Firma Victor Construct SRL, apartinand afaceristului Victor Mihalache, a depus o contestatie la CNSC privind suspendarea procedurii de atribuire. Numai ca reprezentantii Consiliului au respins cererea firmei, si au facut cale libera reprezentantilor Mitropoliei pentru atribuirea contractului catre o alta societate.
„Respinge ca ramasa fara obiect cererea de suspendare a procedurii formulate de Victor Construct SRL, în contradictoriu cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Prezenta decizie este obligatorie pentru parti, în conformitate cu dispozitiile art. 280 din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare”, se arata in decizia Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor.

Mitropolia a lansat in urma cu cateva saptamani o licitatie de circa 41 milioane lei privind reabilitarea ansamblului din curtea Catedralei, data limita de depunere a ofertelor fiind 19 decembrie anul trecut. Numai ca firma Victor Contruct a contestat licitatia. Procedura a fost suspendata doar pentru cateva zile, de pe data de 10 ianuarie pana pe 14 ianurie, CNSC oferind un raspuns in timp record.

Sursa: Buna Ziua Iasi

One thought on “Victor Construct a contestat un mega proiect la Mitropolia Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *