PDL negociază schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei

viceprimarul Cosmin Andrei
viceprimarul Cosmin Andrei

Democrat liberalii incearca sa-si faca propria majoritate in Consiliul Local. Florin Ghiorghita, liderul grupului de consilieri municipali PDL, a declarat ca poarta negocieri avansate cu doi consilieri PSD care sunt dispusi sa treaca de partea opozitiei actuale.

Conditia este ca unul dintre cei doi consilieri municipali PSD sa ocupe functia de viceprimar pe care o detine in prezent Cosmin Andrei. In prezent PSD si PNL au 13 consilieri municipali in timp ce opozitia, formata din consilieri PDL, PP-DD, PER si PNtCD are doar 10. Daca doi consilieri de la PSD sau PNL ar trece in cealalta tabara, actuala opozitie ar avea majoritatea si astfel ar putea schimba viceprimarii.
In randul consilierilor municipali, chiar de la PSD, exista o stare de nemultumire. Noi am purtat discutii destul de avansate cu doi consilieri PSD. In aceste conditii se va modifica majoritatea in Consiliul Local. Cei doi consilieri locali vor schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei si inlocuirea cu unul dintre ei. S-ar putea sa ne trezim in situatia in care primarul nu va mai avea viceprimarii pe care ii doreste. Va fi foarte curand. Discutiile sunt foarte avansate si oameni sunt hotarati. Asta daca nu se intampla ca domnul primar sa-si dea demisia, asa cum a promis in campania electorala”, a declarat Florin Ghiorghita la emisiunea Dialog Deschis de la TeleM.
Viceprimarul Cosmin Andrei sustine ca nu stie nimic despre eventualele nemultumiri ale unor consilieri municipali PSD. „Nu stiu absolut nimic. Am avut sedinte inclusiv la partid si niciunul dintre consilierii locali nu mi-a reprosat absolut nimic”, a spus Cosmin Andrei.

Sursa> Evenimentul de Botosani

2 thoughts on “PDL negociază schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei

  1. Vrabia malai viseaza ! Intocxicari , asa cum ne-a obisnuit din totdeauna PDL-ul! Pai mai , „desteptule” (pacat ca doar pari si nu esti Ghiorghita) , chiar daca s-ar intimpla un asemenea lucru ( 2 consilieri PSD ar vota cu PDL si unul din ei ar ajunge viceprimar) prin retragerea sprijinului politic respectivul consilier ar pierde si functia de viceprimar si functia de consilier . La asemenea gogosi turnate crezi ca o sa gasesti multi „prosti” ? Vezi sa nu te intoxici cu propria gogoasa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *