De săptămâna viitoare, inspecţii în toate şcolile din judeţ

dragos cristea
Dragos Cristea

Unităţile şcolare din judeţul Botoşani vor fi verificate de săptămâna viitoare. Inspectorii şcolari vor face inspecţii tematice, în perioada 21-25 ianuarie, în toate unităţile de învăţământ din judeţ, a anunţat, marţi, Dragoş Cristea, purtătorul de cuvânt al IŞJ. Tema inspecţiei va fi respectarea legislaţiei şcolare privind desfăşurarea activităţilor specifice încheierii semestrului întâi.

Vor fi două obiective generale, respectiv respectarea procedurilor de încheiere a situaţiilor şcolare semestriale şi verificarea realizării măsurilor de remediere a disfuncţiilor constatate în inspecţiile anterioare. Se vor verifica încheierea mediilor, stabilirea notelor la purtare, aplicarea legislaţiei referitoare la sancţionarea elevilor, legalitatea transferurilor, a elevilor corigenţi, dar şi alte aspecte„, a spus Cristea.

One thought on “De săptămâna viitoare, inspecţii în toate şcolile din judeţ

  1. Va rugam sa verificati si Scoala Roma unde 50 copii de la Cotargaci sunt dusi 6 Km de la Cotargaci la Scoala Roma cu un autobuz defect care scoate fum si flacari si caruia ii sare o roata in mers. De pe 14 ianuarie 2 firme de transport isi disputa copiii navetisti sub obladuirea d-nei directoare care se pare ca are cota parte din banii de transport. De asemeni pregatirea elevilor de clasa a -VIII-a s-a fixat dimineata de la 7 la 8 in conditiile in care unii copii trebuie sa vina de la Cotargaci. La ce ora trebuie sa se porneasca de acasa acesti copii ca sa poata beneficia de pregatirea suplimentara pentru examen? Chiar nu vede nimeni aceste lucruri? A cui pila este d-na directoare de la Roma, de isi bate joc de atatia copii???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *