Vezi cine va candida din partea PNL la Primăria Botoşani în 2016!

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Alianţa dintre PNL şi PSD se va rupe imediat după ce Traian Băsescu va pleca de la Cotroceni, a declarat, marţi, preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu. Din acest motiv, PNL Botoşani se pregăteşte să preia şi conducerea Primăriei Botoşani, iar persoana susţinută pentru a candida la această funcţie în 2016 este Viorel Iliuţă, actualul viceprimar.

După ce vom scăpa de Băsescu ne separăm şi fiecare are doctrina lui şi bătălia lui. Eu îl aştept pe domnul Ovidiu Portariuc în 2016, să ne batem cinstit, civilizat, pentru Primărie. Iluţă va fi candidatul nostru şi eu îl susţin. Acesta este obiectivul nostru, să preluăm Primăria Botoşani, aşa cum şi ei vor să preia Consiliul Judeţean. Lui Iliuţă nu-i poate lua nimeni experienţa şi dăruirea lui de a munci„, a precizat Ţurcanu.

La rândul său, Florin Ţurcanu îşi doreşte să obţină vreo trei mandate la conducerea CJ.

6 thoughts on “Vezi cine va candida din partea PNL la Primăria Botoşani în 2016!

  1. In primul rind domnul Turcanu a facut o gafa de proportii afirmind ca USL se va rupe imediat ce Basescu isi va incheia mandatul. De ce? Pentru ca nu el va produce ruptura, daca se va produce, ci alti politicieni de virf si doi – o asemenea stire lansata in presa ar putea sa conduca la actiuni dezlinate si lipsa de incredere in actiunea politica comuna a USL pina atunci. Pina atunci, atit parlamentul, cat si guvernul au probleme foarte importante de rezolvat si lansarea unei asemenea idei este cat se poate de nenorocita.
    Nu sunt membra de partid, dar asa vad eu lucrurile si cred ca nu gresesc.

  2. RAPANUL ALA DE ILIUTA VREA SA CANDIDEZE LA PRIMARIE????
    INSEAMNA CA LUMEA NU STIE CA E MANA IN MANA CU TIGANI SI CA II ESTE FRICA DE EI.DACA O SA-L VOTEZE LUMEA, OSA SE CONVINGA CA SI ACUM CU PORTARIUC CA AU FACUT O MARE GRESEALA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *