Dorohoianca de la „Vocea României”, goală pe net. Vezi foto !

Înainte să devină celebră şi să fie asaltată de bărbaţi, Ana Maria Alexie (18 ani), una dintre cele mai frumoase concurente de la “Vocea României” (PRO TV), simţea nevoia să-şi găsească prieteni pe site-urile de matrimoniale. Ca să fie sigură că-şi întâlneşte rapid jumătatea, Ana Maria şi-a postat câteva fotografii foarte îndrăzneţe.Un fost “amic” al tinerei cântăreţe ne-a trimis câteva ipostaze de pe un site matrimonial, prin intermediul căruia Ana Maria îşi căuta jumătatea. Solista, care a lăsat o bună impresie la “Vocea României”, însă a ratat intrarea în semifinale, se descrie pe site ca “un om simplu, care nu doreşte decât atenţie şi iubire”, iar în privinţa aspectului, comentează: “Arăt destul de bine pentru vârsta mea şi gândesc la fel de bine”.

La rubrica “În căutare de…”, Ana Maria dă un răspuns care lasă loc de interpretări: “Caut bărbaţi sau cupluri (!!!) pentru o relaţie stabilă, doritori de nebunii!”.

Tânăra din echipa Loredanei n-a mai folosit contul de aproape o jumătate de an, semn că, odată cu participarea la concursul de la PRO TV, nu a mai fost nevoită să-şi caute admiratori pe internet. Fiindcă era minoră, bruneta de 17 ani a recurs la un tertip pentru a se putea înscrie pe site- urile destinate adulţilor: şi-a modificat data naşterii, “îmbătrânindu- se” cu doi ani. În loc de 10 ianuarie 1995, ea a declarat că este născută pe 10 ianuarie 1993. Dându-se consumatoare de alcool şi fumătoare, tânăra spune că mănâncă “orice”, că are ca hobby-uri muzica, arta, istoria, gimnastica aerobică, drumeţiile, teatrul, dar şi… gătitul.

Loredana: «Este inocentă şi foarte muncitoare»

După ce a cântat o piesă a Rihannei, în prima etapă a galelor live, Ana Maria primit o mulţime de felicitări din partea antrenoarei ei, Loredana. “Sunt foarte mândră de tine”, a spus aceasta, după care a continuat: “Ana Maria este precum calul pe care nimeni n-a pariat, dar va face o figură extraordinară. E cea mai versatilă concurentă. E inocentă şi foarte muncitoare”. Cântăreaţa din Dorohoi n-a câştigat competiţia, dar a fost una dintre concurentele care au rămas întipărite în mintea telespectatorilor.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *