Taximetrist reclamat la Primărie de un botoşănean

taxiUn botoşănean s-a plâns conducerii Primăriei de modul cum a fost tratat de un taximetrist din municipiu. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, botoşăneanul a cerut taximetristului să pornească aparatul de taxat pentru a-i da acel bon fiscal la sfârşitul cursei, însă taximetristul l-a refuzat. Reprezentanţii Primăriei spun că vor verifica deţinătorul autorizaţiei de taxi, pentru a vedea dacă are actele în regulă.

Botoşăneanul i-a spus că aşa este firesc şi aşa este legea, iar taximetristul i-a răspuns că dacă nu-i convine să coboare. A oprit maşina şi l-a dat jos. Am numărul de licenţă şi voi vedea exact cum stă cu documentele. Voi face un control şi nu cred că este un caz singular. Bonul ăla fiscal reprezintă o carte de vizită, nu neapărat marea sau mica evaziune„, a spus viceprimarul.

De altfel, reprezentanţii Primăriei Botoşani au aunţat că vor verifica taxiurile din Botoşani în perioada imediat următoare.

One thought on “Taximetrist reclamat la Primărie de un botoşănean

  1. am mers mult cu taxiul in botosani, si cel putin in 2012 si 2013 nu-mi amintesc o singura data in care sa fi fost pornit ceasul! astia pot fi prinsi doar de clienti sub acoperire. altfel, e inutil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *