Ameninţările cu arma şi scandalul de la benzinăria OMV au fost filmate. Vezi video!

Scandalul terminat cu bătaie şi ameninţări cu arma la OMV Botoşani a fost filmat şi postat pe Youtube. Patru persoane s-au ales cu dosare penale dupa ce au provocat un haos total, în noaptea de vineri spre sâmbătă, in benzinarie. Daniel Ş., de 31 ani şi Andrei R., de 19 ani, ambii din Botoşani, s-au luat la cearta cu Ionel R., de 40 ani şi Cosmin A., de 25 ani, tot din Botoşani. Cei patru s-au ameninţat intre ei si apoi si-au impartit pumni si picioare. La un moment dat, Daniel S. A scos un pistol cu bile de cauciuc cu care i-a ameninţat pe cei prezenţi. Nu au fost trase, insa, focuri de arma.

In urma verificarilor facute de politistii care au ajuns la fata locului dupa ce au fost chemati prin telefonul de urgenta 112, s-a constatat ca tanarul avea permis de port arma, insa nu il avea asupra lui. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0.63 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Arma şi muniţia găsită asupra sa au fost ridicate în vederea depunerii la camera de corpuri delicte.
Posesorul pistolului a fost amendat cu 1.001 lei pentru săvârşirea mai multor contravenţii : portul armelor neletale destinate pentru autoapărare este interzis în locuri aglomerate, stadioane, săli de spectacole şi adunări publice, dacă deţinătorul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi neînsoţit de documentul care atesta dreptul de port şi folosire.

Toti cei patru s-au ales cu dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe.

 Doi dintre ei au fost retinuti, vineri, pentru 24 de ore, insa au fost eliberati dupa acest timp de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani.

 Vezi video aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *