Mihaela Huncă despre noua echipă a IŞJ: Aceasta este echipa cu care mergem mai departe

mihaela hunca
Mihaela Hunca, inspector general ISJ

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean va rămâne cu actualii inspectori şcolari până la organizarea unui concurs de ocupare a posturilor. Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ, a declarat că cel mai probabil anul acesta vor fi organizate concursuri pentru ocuparea funcţiilor de conducere din inspectorat, însă se aşteaptă metodologia.

Deocamdată asta este echipa. Probabil se vor organiza şi concursuri şi atunci chiar nu pot să prevăd toate schimările, dar aceasta este echipa cu care mergem mai departe„, a precizat Mihaela Huncă.

Săptămâna trecută, Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis înlocuirea din funcţie a patru inspectori şcolari. Este vorba de Daniel Cojocariu, inspector resurse umane, care a fost înlocuit în funcţie cu profesorul Ştefan Oltean, de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”. Inspectorul de mentorat, Paul Bilocopetiuc, a fost înlocuit cu Daniela Vicol Trişcă, profesor la Şcoala 11 Botoşani, iar inspectorul de limba română Iulia Şlincu a fost înlocuită Ciprian Manolache, profesor la Liceul Pedagogic. De asemenea, inspectorul de perfecţionare Olivia Gornea a fost înlocuită cu Otilia Luca, director al Şcolii Cristineşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *