Fiul fostului primar Cătălin Flutur este „specialist în bucătăria franţuzească”. Vezi ce restaurant şi-a deschis în Palas Iaşi

Fiul fostului primar al municipiului Botoşani Cătălin Flutur a fost prezent, sâmbătă, într-o emisiune despre gătit realizată de  TVR Iaşi pentru TVR 3.  Alexandru Flutur, specialist în bucătăria franţuzească, a prezentat în cadrul ediţiei de sâmbătă a emisiunii „Ca la mama acasă” o tartă cu brânză sărată care se numeşte „Quiche”.

Asemeni unui bucătar profesionist, Alexandru Flutur a explicat care sunt ingredientele pentru reţetă, cât şi la ce temperatură trebuie să stea la cuptor, dar şi cum trebuie preparată pentru ca gustul să fie identic cu cel al produselor preparate de bucătarii francezi.
Busuiocul dă o aromă foarte bună mâncării, practic va fi aroma dominantă a acestui quiche”, a spus botoşăneanul în cadrul emisiunii.

Tot în cadrul emisiunii „Ca la mama acasă„, fiul lui Cătălin Flutur a gătit moeulleux au chocolat, o prajitură cu ciocolată tot din gastronomia franceză.

De altfel, fiul fostului primar Cătălin Flutur şi-a deschis un restaurant cu specific francez în Palas Iaşi, La Folie.

2 thoughts on “Fiul fostului primar Cătălin Flutur este „specialist în bucătăria franţuzească”. Vezi ce restaurant şi-a deschis în Palas Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *