Directorul Centrului de Creație, Ion Ilie își va lansa anul acesta propria carte

Directorul Centrului de Creație Botoșani, Ion Ilie,  își va lansa anul acesta propria carte. Este vorba despre o carte dedicată vieții lui  interesantă, după cum spune acesta datorită mai ales călătoriilor pe cele patru continente pe care le-a făcut cu propria lui vioară.

Cartea se va numi „Peregrinările unui om de artă prin labirinturile vieții” iar lansarea va avea loc cel mai probabil în luna mai a acestui an, când Centrul de Creație Botoșani, instituție pe care Ion Ilie o conduce va împlini 45 de ani de activitate.

Este cartea vieții mele și de fapt, așa se va numi: „Peregrinările unui om de artă prin labirinturile vieții” de la la apariția mea, de la școală, facultate. Viața mi-a oferit ocazia să merg pe patru continente și ca absolvent de Conservator, nu am făcut altceva decât să vizitez aceste țări cu vioara, nu cu politica. Sunt și elemente frumoase, nu comice,sunt și tragi-comice, și locuri pe care le-am văzut, dar mai ales marile personalități cu care am cântat”, a declarat Ion Ilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *