Îmbulzeală şi sâmbătă la preschimbarea permiselor în Botoşani. Vezi până la ce oră vor fi deschise ghişeele

Botoşănenii profită că sâmbătă este zi de lucru la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Auto şi au venit să îşi preschimbe documentele. La cozile uriaşe stau şi cei ale căror permise expiră la sfârşitul anului.

Peste 200 de persoane au trecut pe la ghişeele instituţiei în primele trei ore de la începerea programului de lucru. 90% dintre solicitanţi au cerut preschimbarea permiselor auto. Cozile s-au format cu o oră înainte de deschiderea ghişeelor. Oamenii au venit cu noaptea-n cap ca să fie siguri că vor îşi vor înregistra din timp cererile şi nu vor pierde prea mult timp la ghişee.
” Înghesuiala nu este justificată întrucât nu sunt achitate amenzi începând cu luna februarie. În plus, taxa de 68 de lei pe care o achită acum la CEC este aceeaşi cu taxa pentru analizele medicale pe care ar trebui să le facă odată cu expirarea documentelor. Probabil, unii se tem de analizele medicale că altă explicaţie nu există”, a declarat Dănuţ Ciubotaru, şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto Botoşani.

Ghişeele vor fi deschise publicului până la ora 20.00. Şi sâmbăta viitoare, pe 19 ianuarie, la Serviciul de Permise Auto se lucrează după programul normal. Jandarmii au fost chemaţi să asigure liniştea şi ordinea la ghişeele pentru Permise Auto.

Sursa: Adevarul

2 thoughts on “Îmbulzeală şi sâmbătă la preschimbarea permiselor în Botoşani. Vezi până la ce oră vor fi deschise ghişeele

  1. Exact domnule Ciubotaru:cei ce nu corespund medical s-au grăbit să le fie preschimbate permisele.Cred totuşi că ar trebui reglementată cumva problema ,respectiv să fie verificaţi medical toţi posesorii de permise de conducere!Personal cunosc daltonişti care posedă permise de conducere!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da, mai mult ca sigur exista. Eu dupa ce am citit comentariul tau pot sa zic ca acum cunosc si retarzi care sunt lasati sa comenteze pe internet!
    Draga intelighentule, ia orice statistica a accidentelor, pe ce perioada vrei tu, din orice an, si o sa vezi ca majoritatea covarsitoare a accidentelor nu sunt facute de daltonisti sau de de unii care ar pica la examenul ala genial de masurat capacitatea pulmonara (!), ci sunt facute de tineri (majoritatea), sanatosi tun, cu muschiul (sanatos tun si el) incordat pe pedala de acceleratie a audi-ului bengos luat la mana a doua ca sa isi impresioneze vecinii, gagica sau alte persoane. A, da, si 99% din restul de accidente sunt facute de soferi profesionisti (si ei, probabil sanatosi tun) exploatati la maxim de sefii lor si obligati sa goneasca morti de oboseala cu tir-urile. Restul de 0.000000001% din accidente or fi facute de daltonisti. Da-mi te rog un exemplu, daca ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *