Impozitele locale au fost majorate la Dorohoi

Primaria municipiului Dorohoi
Primaria municipiului Dorohoi

Consilierii dorohoieni au aprobat ca taxele şi impozitele locale pentru anul în curs să fie indexate cu rata inflaţiei. Întruniţi joi în şedinţă extraordinară, aleşii locali au decis să aplice hotărârea luată de Guvern în decembrie, care prevede că nivelul taxelor locale prevăzute în grilă creşte cu 16,05%, ca urmare a indexării cu rata inflaţiei pe ultimii trei ani. Hotărârea a fost adoptată cu majoritate de voturi, doar un singur consilier din cei 19 abţinându-se, scrie Monitorul de Botosani.

Hotărârea consilierilor locali a venit după ce, la sfârşitul anului trecut, tot ei votaseră ca taxele şi impozitele locale pentru 2013 să fie menţinute la Dorohoi la nivelul din 2012. Primarul Dorin Alexandrescu declara atunci că executivul nu a dorit creşterea poverii fiscale pentru cetăţeni şi agenţii economici şi spera ca veniturile bugetului local să crească prin creşterea gradului de colectare a taxelor şi impozitelor.

3 thoughts on “Impozitele locale au fost majorate la Dorohoi

  1. Nesimtirea unor primari si consi8lieri dusa la maximum pe spinarea celor care iau votat.Pe cand acestea vor vota anulareaindemnizatiilor ca doar este recesiune sa faca munca voluntara doar sunt salariati si au salarii?!

  2. Gata lovesc in noi , ce a fost in campanie s-a uitat.
    Sper ca prin noua jecmanire vor creste cu 16% a conditiile de habitat ale dorohoienilor iar ca simplu traitor in municipiul Dorohoi voi monitoriza foarte atent haitele de caini, ghenele de gunoi care miros de la sute de metri si asfaltarea unor strazi pline de gropi de peste 10 ani.

  3. Frumos….halal primar, halal consilieri,va pasa voua de populatie…bine ca a-ti prostit lumea si v-a ales. Halal guvernare PONTA!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *