Nou preşedinte la organizaţia judeţeană a tinerilor liberali

Lucian Iulian Diac Milatinovici, consilierul presedintelui CJ Botosani
Lucian Iulian Diac Milatinovici, consilierul presedintelui CJ Botosani

Organizaţia judeţeană Botoşani a Tineretului Naţional Liberal are şi ea, începând de vineri, un nou preşedinte. Este vorba despre Lucian Iulian Diac Milatinovici, consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

Funcţia de preşedinte al TNL Botoşani a fost liberă, după ce fostul preşedinte, Sergiu Zvâncă, a părăsit partidul şi a candidat din partea Partidului Ecologist Român la alegerile parlamentare.

Lucian Iulian Diac Milatinovici va conduce interimar organizaţia.

3 thoughts on “Nou preşedinte la organizaţia judeţeană a tinerilor liberali

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    UN TIP SUPER. BRAVO LUI. MERITA . NU S-A RIDICAT PRIN FUSTA SCURTA SI CULOAREA PARULUUI BLOND CUM SI AU ALES POLITICIENII OAMENII , A PRIMIT FUNCTIA PE MERITUL LUI. FELICITARI

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Faptul ca e consilierul lui Turcanu zice muuuuulte…. Deja imi imaginez meritele pe care le-a dobandit pe propriile picioare.

  3. Felicitari Lucian ! Bravo tie ! Te ai ridicat prin munca si asta este de apreciat .Pacat ca sunt promovati si din cei care nu merita si au ajuns sa aiba functie doar pentru ca ..”au intrat pe sub piele ” la unul altul.. Rusine pentru cei care se stiu ca au ajuns undeva prin asemenea metode …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *