FC Botoşani va face cantonament la Câmpulung Moldovenesc

cantonament montan fc botosaniConducerea tehnică a FC Botoşani a stabilit data la care jucătorii îşi vor relua pregătirile pentru returul acestei ediţii a seriei I a ligii secunde. Potrivit site-ului oficial al clubului, fotbaliştii vor reveni din vacanţă pe 21 ianuarie, iar până în prima parte a lunii februarie, când gruparea va pleca în cantonament, se vor pregăti la Botoşani.

Ne vom vedea pe 21 ianuarie, la ora 11:00, la stadion, când va avea loc şi primul antrenament. Până pe 16 martie, când avem primul meci din retur, sunt nouă săptămâni de pregătire. Eu îmi doresc ca în cantonament să mergem în jurul datei de 11 februarie. Probabil că acest cantonament îl vom face la Câmpulung Moldovenesc„, a declarat Cristian Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani.

Pentru a doua parte a pregătirii de iarnă, conducerea FC Botoșani ia în calcul și o deplasare în Antalya.

Zilele aceste ne vom hotărâ unde vom disputa meciurile amicale. O variantă este Ardealul, unde este posibil să participâm la un turneu cu mai multe echipe din campionatul național dar nu excludem nici Antalya, dacă turneul din Ardeal nu se concretizează, iar costurile suplimentare nu sunt exagerate”, a precizat Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani.

FC Botoşani va debuta în returul actualei ediţii de campionat abia în data de 16 martie când va întâlni în deplasare Rapid CFR Suceava.

One thought on “FC Botoşani va face cantonament la Câmpulung Moldovenesc

  1. Se pare ca „sponsorii” si „patronii”acestei formatii au pus mana pe ceva bani au achitat restantele contractuale si acum din ce a mai ramas se cantoneaza si in Antalia.Pe surse am fost informati ca primarul si presedintele cj-ului vor fi pe post de MOS CRACIUN.Sunt curios cand nu se va promova cine va fi bun de plata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *