Prefectul se declară mulţumit că nu au fost vieţi pierdute după prima zăpadă

prefectul Costica MacaletiPrefectul Costică Macaleţi i-a felicitat, vineri, pe pompierii botoşăneni, pentru modul în care au intervenit şi au sprijinit activitatea de deszăpezire. Prezent la activitatea de bilanţ a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Macaleţi a ţinut să le mulţumească totodată şi celor care au salvat vieţi în această perioadă.

Am să încep cu drumarii: mulţumesc şoferilor şi mecanicilor de pe autofreze şi buldoexcavatoare care, în condiţii foarte grele, au lucrat zi şi noapte în serviciul populaţiei. Cine nu ştie şi vrea să se convingă cu ce s-au confruntat aceşti oameni, să meargă la Panaitoaia, Ghireni sau Borolea şi în multe alte puncte ale judeţului. Mulţumesc structurilor din Ministerul Afacerilor Interne comandandiţilor de la armată şi militarilor, serviciului de urgenţe medicale şi echipajelor de la ambulanţă. Situaţiile de urgenţă presupun o anumită atitudine şi vă felicit pe toţi pentru că aţi avut această atitudine în salvarea vieţilor. Au fost perioade când în spatele fiecărei autofreze, al fiecărui utilaj era un popmpier sau un jandarm, nu pentru a controla ci pentru a fi de ajutor„, a spus Macaleţi.

Acesta a mulţumit şi E.ON-ului pentru gestionarea avariilor, dar şi celor de la Nova Apaserv pentru soluţionarea avariei de la Ştefăneşti. El a precizat că a fost o perioadă extrem de intensă şi s-a declarat mulţumit că nu au fost vieţi pierdute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *