Primarul şi prefectul au dansat la Revelionul Pensionarilor

revelion pensionari la BotosaniPrimarul Ovidiu Portariuc şi prefectul Costică Macaleţi, dar şi viceprimarul Viorel Iliuţă au dansat, vineri după-amiază, la Revelionul Pensionarilor, care s-a desfăşurat la restaurantele din complexul Mioriţa, dar şi la cele din complextul Maria (UCA). Ei au fost invitaţi la dans de femeile de vârsta a treia, iar apoi s-au prins în horă cu acestea.

Totodată, Portariuc, Macaleţi, Iliuţă şi Cosmin Andrei au stat la masă, iar apoi au ciocnit un pahar de vin cu fiecare dintre cei peste 700 de pensionari (peste 400 la Mioriţa şi peste 300 la Maria).

revelion pensionari la BotosaniPrimarul Ovidiu Portariuc a fost nevoit să accepte şerveţelul unei doamne pentru a se şterge, după ce a fost sărutat pe obraz şi a rămas cu urme de ruj.

Este o onoare pentru noi, pentru Primărie să vă avem alături astăzi şi dorim să continuăm această tradiţie începută în Botoşani. Ne dorim ca de la an la an să o ridicăm la un nivel calitativ din ce în ce mai bun”, a spus Portariuc.

Principala problemă a pensionarilor este singurătatea, iar domnul primar, Consiliul Local au avut iniţiativa de a vă aduce aici, într-un restaurant cunoscut în Botoşani, să socializaţi şi să fiţi mai puţin singuri”, a spus, la rândul său, prefectul Macaleţi.

Printre invitaţi s-au aflat liderul Sindicatului Pensionarilor, Maria Paraschiv, liderul CNSLR Fărţia, Ştefan Ţarcă, tatăl viceprimarului Viorel Iliuţă, dar şi numeroşi veterani de război şi foste cadre militare.

Cel mai în vârstă participant a fost Mihai Corduneanu, care avea 95 de ani.

revelion pensionari la Botosani Menu-ul oferit de restaurantul Mioriţa a fost: gustare rece, sarmale în cuiburi cu mămăligă şi smântână, friptură de pasăre cu cartofi ţărăneşti la cuptor, salate de murături asortate (gogosari, conopidă şi gogonele), prăjitura casei, fructe, dar şi 100 ml vodcă pentru bărbaţi şi 50 ml lichior pentru femei. De asemenea, la fiecare patru persoane au primit un PET de doi litri de suc, la care s-a adăugat apa minerală şi vinul, câte un litru de familie.

Patronul restaurantului Mioriţa, Viorel Saucă, susţine că menu-ul de persoană a fost de 60 lei, care nu include băuturile şi fructele, aduse de Primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *