Un deputat de Botoşani face facultatea de pe băncile Parlamentului

Verginel Gireada
Verginel Gireada

Un deputat de Botoşani, ales în urma alegerilor parlamentare din decembrie 2012, care a fost şi primar al comunei Mihai Eminescu, este student în anul al III-lea la Facultatea de Administraţie şi Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Petre Andrei din Iaşi.
Este vorba despre Verginel Gireadă, care a început facultatea în anul 2010, imediat ce a luat bacalaureatul la Liceul Ştefan cel Mare din Botoşani.

13 thoughts on “Un deputat de Botoşani face facultatea de pe băncile Parlamentului

  1. Daca un analfabet are posibilitatea sa ne conduca si sa ne rada in nas inseamna ca noi suntem cei mai idioti indivizi de pe Pamant!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mai bine mai tirziu decit nici odata. Unii de bani gata au profitat de banii parintilor

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    asta e hal de deputat? uitati-va si va cruciti cita inteligenta emana acest om…in loc sa fie dupa gratii voi l-ati ajutat in prostia fara de margini sa mearga deputat ca sa ne fure mai bine. ce stie un asemenea individ cu scoala pina la genunchiul broastei?

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ei sa vezi, de cand e parlamentar se crede super star, deja prajina e insuficienta pentru inaltimea nasului sau. ha ha ha……bine ca ai plecat de la noi, sa ii mai faci de ras si pe cei din parlament . una e sa te crezi destept si alta e sa fii. e copia lui buhaianu.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    SA VEDEM OAMENII PE CARE SI I ANGAJEAZA CE STUDII AU. LA CUM IL STIM ISI IA VREO DOUA PITIPOANCE SA DEA BINE LA COLEGII DE BREASLA.

  6. Ce studii „temeinice” are acest personaj! In 2010 a obtinut bacalaureatul (la Liceul Stefan cel Mare si Sfant, cea mai sfidatoare de diplome de bacalaureat din Botosani ). In curand va fi licentiat, masterand si in curand si …doctor! E revoltator! Cat de jos a coborat invatamantul romanesc! Rusine!!!!!!!

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cel mai ingrijorator este ca acest om este CONDAMNAT la o pedeapsa cu inchisoarea si este parlamentar 🙂
    Constitutia trebuie schimbata neaparat, este o situatie aberanta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *