Gheorghe Iavorenciuc: Mi-e ruşine că mă aflu în Consiliul Local

gheorghe iavorenciucConsilierul local Gheorghe Iavorenciuc, de la partidul Ecologist Român, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îi este ruşine că face parte din Consiliul Local. Este este dezamăgit de activitatea Consiliului Local şi Primăriei, pe motiv că aceste instituţii nu promovează şi susţin proiecte care să permită dezvoltarea şi modernizarea Botoşaniului.

Mi-e ruşine că mă aflu în Consiliul Local şi ridic mâna ca să mai aprob ceva. Nici eu nu ştiu ce mai aprob. Doi lei sau … o căsuţă să o repartizez. Oraşul asta are nevoie de un proiect pentru viitor. Nu mai vreau să ridic mâna pentru orice mârlănie, mârşăvie, hoţie„, a afirmat Iavorenciuc.

Consilierul ecologist l-a atacat pe primarul Ovidiu Portariuc că, după ce a ajuns primar accidental, nu crede nici el în planul său propus în campania electorală. El îi propune acestuia să adopte măsuri importante pentru populaţie. Iavorenciuc crede că este nevoie de o consultare a tuturor partidelor politicie pentru adoptarea unei strategii de dezvoltare a Botoşaniului pe 20 de ani.

2 thoughts on “Gheorghe Iavorenciuc: Mi-e ruşine că mă aflu în Consiliul Local

  1. Stimate domn nu am culoare politica,dar dvs.fiind un om educat,in aceasta situatie ar trebuii sa va depune-ti DEMISIA.Lamentarile dvs.nu ajuta pe cetatenii municipiului.Veniti cu propuneri si proiecte concrete care sa conduca la noi locuri de munca in care patronii sa plateasca munca de calitate corespunzator nu doar cu minimum pe economie,reabilitarea scolilor care sunt de plans si poate var interesa Tabara pentru copii de la Agafton care arata ca dupa bombardament>Aveti cateva ideii,propuneti solutii viabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *