Scandal între soţi pe strada Vâlcelei, aplanat de poliţişti şi jandarmi

Masina Jandarmerie si jandarmiUn echipaj mixt, format din lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani şi Poliţiei municipiului Botoşani , care executa o misiune  de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a  fost  direcţionat de către ofiţerul de serviciu al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, să se deplaseze pe strada Vâlcelei, unde o vecină sesiza un scandal într-un apartament din blocul în care locuieşte. 

Echipajul mixt poliţist-jandarm s-a deplasat în cel mai scurt timp şi a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a certat cu soţia sa, aceasta plecând de la domiciliu la mama sa, proprietara apartamentului unde avea loc scandalul. După puţin timp , bărbatul a ajuns şi el la locuinţa soacrei sale, ameninţând-o pe aceasta şi pe soţia sa cu acte de violenţă. În urma controlului corporal executat de către echipajul de ordine publică, asupra scandalagiului a fost găsit un cuţit din inox , cu lama de 25 de cm lungime.

Cuţitul a fost ridicat în vederea confiscării, iar bărbatului i-au fost întocmite actele procedurale , fiind suspect de săvârşirea infracţiunii de ,,port fără drept de cuţit în locurile şi împrejurările în care sar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor” , conform prevederilor legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cercetările urmând a fi continuate de I.P.J. Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *