Vezi care sunt investitiile pe care Executivul Primariei le are in vedere anul acesta!

primarul Ovidiu Portariuc
primarul Ovidiu Portariuc

Primarul Ovidiu Portariuc a prezentat, joi, obiectivele cele mai importante pe care le are municipalitatea in acest an. Obiectivul cel mai important este, potrivit edilului,  inceperea lucrarilor la Parcul Cornisa. Portariuc a precizat ca si-a propus sa atraga investitii de pina in 10 milioane euro in zona adiacenta acestui parc.

Ne gandim ca in locatiile limitrofe, unde ne va permite terenul, sa ne extindem. Dorim sa dezvoltam in zona turismul ecologic, sa se infiinteze pensiuni cu hrana ecologica pentru turisti”, a precizat Portariuc.

Primarul Portariuc preconizeaza ca lucrarile la parcul Cornisa sa inceapa la sfarsitul lunii aprilie, inceputul  lunii mai.

Reabilitarea si consolidarea Teatrului “Mihai Eminescu” reprezinta un alt obiectiv al municipalitatii pe anul acesta. Reabilitarea cladirii se va face cu fonduri europene, valoarea proiectului fiind de 21 milioane lei.

Dorim sa rezolvam si situatiei Gradinei de vara. Nu este inclusa in proiect si vrem sa vedem ce solutii gasim. Sa mergem in parteneriat public privat . Sunt interest sa nu arate zona centrala in paragina. Reabilitarea parcurilor din municipiu reprezinta un alt obiectiv”, a spus Portariuc.

Si modernizarea strazii Primaverii se afla pe lista prioritatilor Executivului Primariei Botosani. Ovidiu Portariuc a declarat ca strada Primaverii va fi reabilitata cu bani din bugetul local.

One thought on “Vezi care sunt investitiile pe care Executivul Primariei le are in vedere anul acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *