Bărbat înjunghiat din Bodeasa, adus cu ATV-ul pe şenile la ambulanţă

pompieri cu ATV-ul cu senile BotosaniUn bărbat de 37 ani, din satul Bodeasa, oraşul Săveni, care prezenta o plagă tăiată în zona cervicală (veche de trei zile), a fost adus la ambulanţă cu ATV-ul pe şenile. Miercuri seară, familia acestuia a solicitat un echipaj medical pentru a-l transporta la spital, susţinând că se simte rău. Întrucât drumul care leagă satul Bodeasa de Săveni este impracticabil, ambulanţa s-a oprit la patru km distanţă de locuinţa pacientului.

Misiunea a fost continuată de pompierii botoşăneni şi mureşeni, care au parcurs această distanţă cu ATV -ul pe şenile. Aceştia au fost însoţiţi de asistenta de pe ambulanţă şi un poliţist. După ce i s-a acordat primul ajutor, pacientul a fost preluat şi transportat cu ATV-ul pe şenile până la ambulanţă, care aştepta la intersecţia DN 29 cu DC 13. Tânărul a fost
internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani.

Misiunea de salvare a fost îngreunată de condiţiile de lucru pe timp de noapte şi de stratul de zăpadă troienită care acoperea drumul şi care, pe anumite porţiuni, depăşea un metru şi jumătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *