Fostul deputat Buhăianu va rămâne fără permis timp de trei luni

Catalin Buhaianu & Toyota AdvensisFostul deputat Cătălin Obuf Buhăianu va rămâne fără permis timp de trei luni, după ce în luna martie a anului trecut a fost prins rulând în localitate cu 162 km/h. El a pierdut în instanţă procesul în care a chemat în judecată Poliţia Rutieră Buzău, magistraţii Judecătoriei Râmnicu Sărat considerând că procesul verbal încheiat de poliţiştii de circulaţie este corect. 

Cătălin Obuf Buhăianu a rămas fără permis, în timp ce se întorcea de la Bucureşti. Pe raza localităţii Oreavu, între Buzău şi Râmnicu Sărat, Buhăianu şofa autoturismul Toyota Advensis cu 162 de kilometri / oră.

La intrarea în Oreavu, a fost suprins de aparatul radar, iar poliţiştii buzoieni i-au ridicat permisul pe loc, eliberându-i acestuia o dovadă de circulaţie pentru 15 zile.

Buhăianu a contestat procesul verbal prin care a fost sancţionat, motivând că se afla în afara localităţii.

08/01/2013 Respinge plângerea
Solutie: Respins plângerea impotriva procesului verbal de contraventie seria CP nr.1029296/7.03.2012 incheiat de IPJ Buzau prin care petentul a fost sanctionat contraventional in baza art.121 al.1 ROUG 195/21002 cu amenda in cuantum de 630 lei. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 8 ianuarie 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *