Roxana Ionescu l-a dus pe botoşăneanul de la „Dansez pentru tine” la rudele ei. Vezi ce a povestit George

 

Botosaneanul George Boghian, câştigătorul ultimului sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, a avut parte în acest an de cele mai frumoase Sărbători, căci a petrecut alături de Roxana Ionescu, partenera sa de dans, şi familia acesteia.

„Mama Natură” şi părinţii ei au fost în vizită la nişte rude din judeţul Gorj şi l-au luat şi pe cel mai nou membru al familiei lor, George.

Am petrecut Crăciunul alături de părinţi, unchi şi verişori. George s-a simţit foarte bine, îi ştia pe-ai mei şi au vorbit de toate, iar cu verişorii mei chiar a ieşit seara”, a povestit, pentru Click!, Roxana Ionescu.

George a fost copleşit de cadouri în acest an, cele mai multe venind din partea „Mamei Natură” care a ales să îi cumpere piese vestimentare, dar să-i ofere şi o plimbare până la Mânăstirea Polovragi, pentru a admira picturile din interior.

Crăciunul petrecut alături de Roxana a fost atât de frumos! Am fost şi-am vizitat toate rudele, am cunoscut oameni foarte deosebiţi, ne-am distrat, am râs, a fost frumos”, a declarat George emoţionat. George s-a simţit foarte bine de Sărbători, în compania „Mamei Natură”, care l-a răsfăţat cu daruri.

Sursa : Click

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *