Locuinţa directorului ANRSC Botoşani, scoasă la vânzare

Bogdan Pantiru, director ANRSC Botosani
Bogdan Pantiru, director ANRSC Botosani

Un apartament şi un teren al directorului sucursalei regionale din Botoşani a Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în domeniul Serviciilor Comunale au fost scoase la vânzare., din cauza unor datorii către bancă. Locuinţa şi terenul lui Bogdan Panţiru urmează a fi licitate pe 17 ianuarie, în contul unei datorii de 348.403 euro şi 21.978 lei pe care acesta o avea către Banca Românescă.

Apartamentul cu patru camere, de 77 metri pătraţi, din Bucovina este evaluat la un preţ de 167.353 lei, în timp ce terenul de 2916 metri pătraţi, situat în comuna Curteşti, este evaluat la 176.191 lei.

Licitaţiile vor avea loc pe 17 ianuarie, ora 9.00, la sediul Biroului Exeutorului Judecătoresc Vasile Manoilă 

 

4 thoughts on “Locuinţa directorului ANRSC Botoşani, scoasă la vânzare

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    2916 mp teren la curtesti au fost estimati la suma de 176.191 lei??? adica 40.000 de euro un rahat de teren la tara?? bai nene dna-ul nu se autosesizeaza?

  2. Dar daca avea teren, de ce si cu ce, ca inteleg ca i s-au luat casa si terenul pentru banii datorati la banca, isi face casa (vezi Doamne fiica plecata la facultate in strainatate isi face casa in curtea bunicilor din Dorohoi). Ciudat, nu vi se pare?
    Si tot el este director la ANRSC Botosani? Nu ar pierde acest individ ciolanul, a fost la PSD, s-a schimbat regimul a trecut si el la PDL, acum nu inteleg de ce PSD-ul il primeste inapoi… ca altfel nu se justifica functia tot in seama lui. Nu demult am citit si cine trebuia sa-l inlocuiasca, cineva de la PNL.
    Chiar asa, DNA-ul asta chiar nu vede, ca la acest individ are multe de vazut, e suficient sa fie intrebata lumea din Dorohoi si Botosani despre el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *