Spitalul Judeţean nu are bani pentru tichete de masă

cadre medicaleConducerea Spitalului Judeţean analizează dacă salariaţii unităţii vor mai primi luna aceasta tichete de masă. Gheorghe Damian, managerul spitalului, a declarat că la această dată unitatea nu dispune de fonduri suficiente pentru plata acestor drepturi băneşti. El a precizat însă că cei 2200 de salariaţi au primit bonurile aferente anului trecut.

Nu ştim încă dacă dăm tichete. Cu bugetul suntem la limită. Vom avea o şedinţă şi vom lua o decizie în acest sens„, a spus Damian.

 Efortul financiar lunar pentru plata tichetelor de masă la Spitalul judeţean se ridică la aproape 4 miliarde lei vechi. Salariaţii primesc câte 20 de bonuri, în valoare de 180 lei.

3 thoughts on “Spitalul Judeţean nu are bani pentru tichete de masă

  1. Nu am primit bonurile aferente lunilor noiembrie si decembrie.Cei care ”s-au” comasat cu noi sunt intr-adevar la zi cu bonurile fiindca am platit noi ceilalti pt ei.

  2. Domnule Damian, eu stiu ca Guvernul Romaniei a decis ca in anul 2013 sa nu se acorde tichete de masa. Dumneata de ce arunci fumigene in public cu afirmatia ca,, inca nu stim daca vom acorda tichete pentru ca bugetul nu ne permite”.
    Exista legi in tara asta sau fiecare face ce vrea? Contributiile cetatenilor sunt pentru asistenta sociala, nu pentru tichete de masa .

  3. Doamna Adina mai informati va daca nu stiti ca cei care s-au comasat nu au primit nici ei bonuri de masa pe luna noiembrie si decembrie poate doar cei din clica celor din conducere si pe langa asta unora li s-au micsorat salariile si cu cateva milioane sau si- au pierdut locul de munca din cauza voastra!!! asta in caz ca esti salariata la spitalul judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *