Portariuc: Va fi schimbat şi şeful Pieţei Centrale

Seful Pietei Centrale, Dumitru  Isac
Seful Pietei Centrale, Dumitru Isac

Conducerea Primăriei Botoşani nu renunţă la ideea de a-l schimba din funcţie pe şeful Pieţei Centrale, Dumitru Isac. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, luni, că s-a tergiversat schimbarea lui Iasc, întrucât sunt nişte proceduri legale de urmat privind evaluarea activităţii acestuia, proceduri care trebuiesc respectate. Edilul a precizat că schimbarea acestuia din funcţie va avea loc în perioada imediat următoare şi că cel mai probabil va fi numită o persoană din afara sistemului.

Schimbarea se va face în perioada imediat următoare. Va fi schimbat şi şeful Pieţei, dar rămâne să găsim şi o persoană potrivită. Domeniul este extrem de sensibil, un domeniu care necesită experienţă şi o anumită fermitate, o anumită autoritate în zona respectivă. Nu este atât de uşor de găsit o persoană care să gestioneze acest domeniu„, a precizat primarul municipiului Botoşani.

Primarul Portariuc a declarat anul trecut că există sesizări oficiale cum că în Piaţa Mare “s-ar întâmpla nişte lucruri nu tocmai legale”, sesizări primite de la Poliţie şi implicit de la Inspectoratul de Jandarmi şi a cerut conducerii Urban Serv înlocuirea şefului Pieţii Centrale.

4 thoughts on “Portariuc: Va fi schimbat şi şeful Pieţei Centrale

  1. puneti unu tanar mosu are peste 75 ani trebuia sa fie la pensie de mult ! sanatate bunicule vreau sa te vad in parc cu catelu sau mai bine cu nepotii!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sa fie numit ing. Podaru – activeaza tot in cadrul URBAN SERV. E un om corect, cu bun simt si bun organizator. Sau de vreti unul tot ca Isac C-tin, puneti-l pe Pricope (fostul fir.general al URBAN SERV).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *