Restructurări de personal la societăţile din subordinea Consiliului Local. Vezi motivul!

Ovidiu Portariuc
Ovidiu Portariuc

Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, luni, că vor fi necesare unele măsuri de restructurare de personal în societăţile din subordinea Consiliului local. El a menţionat că nu este normal ca aceste societăţi să fie doar consumatoare de resurse bugetare, fără să aducă o valoare adăugată pe măsură. Edilul municipiului a solicitat directorilor acestor societăţi o reconfigurare a organigramelor, în perioada imediat următoare.

Portariuc a precizat că numai la Urban Serv a crescut schema de personal în ultimii ani cu aproape 100 persoane.

Nu e permis ca asemenea societăţi să se transforme în nişte găuri negre, nişte societăţi consumatoare de resurse bugetare, fără să aducă o valoare adăugată pe măsură. Modern Calor a scos profit şi are datorii de 50-60 miliarde lei, plus alte probleme care nu sunt cunoscute. Se ştie foarte bine că un contabil foarte bun îţi poate scoate un bilanţ care să arate foarte bine, dar în realitate lucrurile stau altfel. Vorbim despre eficienţa societăţilor subordonate Consiliului Local. O societate de stat trebuie să fie la fel de performantă ca o societate privată. Nu este un loc în care se pot adăposti unii sau alţii pentru anumite vremuri mai grele, ci un loc unde să aibă eficienţă, să producă profit şi să justifice existenţa. Dacă nu justifică existenţa, nu are rost să fie menţinută”, a precizat Portariuc.

2 thoughts on “Restructurări de personal la societăţile din subordinea Consiliului Local. Vezi motivul!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Modern Calor a scos profit şi are datorii de 50-60 miliarde lei ????
    deci Modern Calor are datorii de 10 miliarde Euro ?
    Cat e frate bugetul consiliului local ??
    DE CE MAI FUNCTIONEAZA UN ASTFEL DE AGENT ECONOMIC ?
    Se lauda ca au facut investitii cu bani europeni de 150 milioane de euro , produc gigacaloria cu 500 lei , o vand cu 180-200 lei, diferenta este acoperita din taxe si impozite de consiliul local, ies prin presa cu declaratii ca cine sunt ei dar de fapt ei pentru a functiona au nevoie de bani de undeva , de unde oare ? Tot din banii din impozite si taxe.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Asa ma GUSTERE vrei „Schimbarea pana la capat”.de ce nu ii dai afara pe mortaciunile alea care au intrat o data cu tine in primarie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *