Directorul Urban Serv a fost înlocuit din funcţie

liviu toma, director urban serv botosaniDirectorul Urban Serv, Liviu Toma, a fost inlocuit, luni, din functie. El a fost schimbat ca urmare a managementului defectuos din timpul ninsorilor abundente din luna decembrie. Interimatul la Urban Serv va fi asigurat de directorul adjunct Simion Drelciuc.

Toma a stat in functie doar trei luni, el fiind numit in octombrie, fiind adus de la firma privata Cibogaz.

Potrivit primarului Ovidiu Portariuc, Liviu Toma va lucra, în continuare, în cadrul societăţii ca şef serviciu.

Cel mai probabil, pe funcţia de director adjunct va fi numit Viorel Negru, cel care a fost până acum consilierul lui Toma.

Am avut o discuţie cu domnul Toma şi i-am prezentat toate lucrurile pe care am avute să le reproşăm, legat de modul cum s-a făcut deszăpezirea în oraş, cel puţin din decembrie, de la prima ninsoare. Am avut o discuţie de aproape o oră, i-am reproşat o oarecare lentoare, o oarecare lipsă de reacţie vizavi de cererile cetăţenilor. Sigur, domnia sa şi-a dat interesul şi a fost din prima zi în stradă, dar uneori trebuie să mai prevezi, să anticipezi anumite situaţii, să te pregăteşti pentru ele. Consider căse putea face mult mai mult, şi bineînţeles că i-am cerut demisia„, a spus Portariuc.

5 thoughts on “Directorul Urban Serv a fost înlocuit din funcţie

  1. Nu-i nimic era prea curat si nu corespundea…oricum incet incet te v-ei inrai si tu domnule Toma ca nu poti supravietui aici printre sacali altfel.

  2. Bravo Toma inca ai rezistat eroic…nu stiu inca cum mai esti in picioare,v-a veni si timpul tau,fara grija..totul se plateste in viata.nimic nu e gratis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *