Spectacol făcut de un tânăr băut care nu a oprit la semnalul poliţiştilor

politie rutiera etilotestUn tânăr de 24 de ani, prins băut la volan, a făcut spectacol după ce a fost urmărit de un echipaj de la Poliţie. În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii  au depistat pe Calea Naţională din Botoşani un autoturism care circula cu viteză excesivă, aproape 80 km/h, iar conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire. Poliţiştii  au procedat la oprirea autoturismului, acesta fiind condus Florin C., de 24 ani, din municipiul Botoşani.

În urma testării cu aparatul etilotest , a rezultat valoarea de 0,94 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii l-au condus pe conducătorul auto la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto a avut o atitudine sfidătoare, aducând injurii şi ameninţări organelor de poliţie.

Poliţiştii i-au intocmit tânărului acte procedurale pentru savârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi sfidarea organelor judiciare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *