Tonino Boldea a divorţat de femeia împreună cu care adoptase un copil

Todino Boldea
Todino Boldea

Unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din judeţul Botoşani, Tonino Boldea,  divorţat de femeia împreună cu care adoptase, în 2011, un copil. Patronul de la Five Continents Group şi Emanuel Com a pus capăt relaţiei cu fosta sa soţie, Cornelia, însă a decis să păstreze el însuşi copilul pe care îl preluase din sistemul de asistenţă socială.

Tonino Boldea, în vârstă de 50 de ani, s-a recăsătorit, pe 28 decembrie 2012, când a făcut cununia civilă, cu Anca Lungu, deţinătoarea lanţului de farmacii Anca.

Atât Boldea, cât şi Lungu au renunţat la căsătoriile loc pe cale amiabilă. Ei s-au înţeles cu foştii parteneri de viaţă pe cale amiabilă, convenind în faţa notarului atât ruperea căsătoriilor, cât şi modul de împărţire a averilor deţinute.

Omul de afaceri Tonino Boldea înfiază un copil

5 thoughts on “Tonino Boldea a divorţat de femeia împreună cu care adoptase un copil

  1. De ce nu s-a casatorit Anca cu profu de sport cu care se labarea pe la sala ?Domnul Boldea nu stie pe cine a luat ……

  2. Pacat de fosta dna Boldea.Din pacate libertatea e prost inteleasa de unii si o folosesc pentru a-i face pe cei de alaturi sa sufere.

  3. Domnul Boldea a făcut cea mai buna alegere..Anca este un OM adevărat pentru zilele noastre…iar unele care se „simt” vor judeca..

  4. Vezi Anca…daca te bagi in laturi , te mananca cei care sunt obisnuiti cu laturile !!!! Se stie ca fericirea ii deranjeaza pe FRUSTRATI…..

  5. Un bărbat nu pleacă de acasă dacă are tot. Tonino a găsit ceea ce cauta. Anca este o fata deosebita! Felicitări! Casa de piatra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *