De Bobotează, jandarmii vor asigura ordinea la biserici

jandarmi ordine publicaDuminică, jandarmii botoşăneni vor executa misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice la manifestările religioase prilejuite de sărbătoarea  Botezului Domnului, la 17 biserici din municipiile Botoşani, Dorohoi şi oraşele Darabani şi Săveni, iar luni vor asigura ordinea publică în zona bisericii Sfântul Ioan din municipiul Botoşani, cu ocazia Sărbătorii de Sfântul Ioan.

În perioada 5-7 ianuarie, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor acţiona împreună cu Poliţia oraşului Flămânzi pe linia prevenirii faptelor antisociale şi menţinerii ordinii publice.

Jandarmii vor patrula în sistem mixt poliţie-jandarmerie,  în vederea prevenirii faptelor antisociale pe raza municipiilor Botoşani şi Dorohoi şi a oraşelor Darabani şi Săveni, precum şi în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală.

 De asemenea, echipaje de jandarmi vor asigura , în caz de necesitate, intervenţia la obiectivele asigurate cu pază din zona de responsabilitate.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani recomandă credincioşilor care vor participa la slujba de sfinţire a apei să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pentru ca întreaga ceremonie să se desfăşoare într-un climat civilizat de ordine şi siguranţă.

Sursa: comunicat IPJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *