Războiul din Primăria Botoşani şi HSR, departe de a se sfârşi

Municipalitatea va continua demersurile pentru rezilierea contractului cu HSR, în ciuda unei adrese trimise de administratorul judiciar al firmei Hi Speed Recovery (HSR), respectiv Lex Grup Reorganizare IPURL Suceava, prin care anunţă că menţin contractul încheiat în urmă cu patru ani. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că neregulile firmei care ridică maşini rămân, chiar dacă firma a intrat în insolvenţă şi a fost numit un alt administrator.

Ei ne spun că menţin contractul încheiat în data de 15 aprilie 2009. Mergem mai departe cu acţiunile noastre, în care le trasmitem calendarul cu conformarea neregulilor pe care le-am găsit„, a spus viceprimarul.

Societatea putea opta şi pentru rezilierea contractului, lucru nedorit însă de aceasta. Drept urmare, HSR continuă acţiunea de blocare a roţilor autoturismelor parcate ilegal. În perioada 20-28 decembrie, spre exemplu, au fost blocate 16 autoturisme.

One thought on “Războiul din Primăria Botoşani şi HSR, departe de a se sfârşi

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ma intreb,.DACA PRIMARIA doreste rezi;ierea contractului,atunci DE CE POLITIA COMUNITARA MAI COLABOREAZA CU FIRMA?(sa nu spun ca iau spaga comunitarii)sau DE CE NU AU DEZAPEZIT FIRMA PARCARILE?de ce toate astea le face primaria?ori face-ti acest scandal doar pentru presa ori nu va pricepe-ti sa inchide-ti odata contractul asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *