Un sucevean care a înşelat mai mulţi botoşăneni cu locuri de muncă, prins de poliţişti

catuse pe mainiUn sucevean care a înşelat mai mulţi botoşăneni promiţându-le locuri de muncă, şi care era dat în urmărire internaţională, a fost prins de poliţişti. Pe 3 ianuarie a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, H.Adrian de 63 ani, împotriva căruia Tribunalul Suceava a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii, din 7 august 2007, prin care a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru înşelăciune.

În fapt, în perioada 2000 – 2005, împreună cu numita H.A., au indus în eroare prin diferite mijloace frauduloase persoane din mai multe localităţi de pe raza judeţelor Suceava, Botoşani, Bacău, Neamţ, Tulcea, Maramureş, Prahova, Gorj şi Dolj, de la care au pretins şi primit diferite sume de bani în lei şi valută, promiţându-le obţinerea de contracte de muncă în străinătate, promisiuni rămase neonorate, cauzând un prejudiciu de circa 80.000 Euro.

 Condamnatul a fost pus în urmărire fiind semnalat şi pe plan internaţional.

În urma activităţilor informativ investigative desfăşurate de poliţiştii judiciarişti suceveni,  persoana în cauză a fost localizată şi reţinută pe raza municipiului Suceava, fiind introdusă în arestul IPJ Suceava, potrivit unui comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *