Directorul Urban Serv va fi schimbat din funcţie

liviu toma, director urban serv botosaniDirectorul societăţii de salubrizare Urban Serv SA, Liviu Toma, va fi schimbat din funcţie, cel mai probabil săptămâna viitoare, ca urmare a gestionării greşite a acţiunilor de deszăpezire din luna decembrie, dar şi ca urmare a unor neînţelegeri apărute în interiorul societăţii. Se pare că Toma şi-a dovedit lipsa de experienţe în materie de salubrizare şi deszăpezire, după ce a fost adus în societate de la Cibogaz.

Surse din interiorul societăţii susţin că Toma urmează să fie destituit, locul său putând fi luat de adjunctul Simion Drelciuc.

Toma a fost numit director pe 1 septembrie, în locul lui Gheorghe Pricopi.

18 thoughts on “Directorul Urban Serv va fi schimbat din funcţie

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mai bine. Sa se sesizeze DNA-ul sau Curtea de Conturi deoarece, desi a primit din partea unui broker de asigurare cea mai mica oferta de a face toate RCA-urile la parcul auto, singura conditie pusa in caietul de sarcini fiind pretul, a preferat o varianta mai scumpa. ( „prietenii stiu de ce”). Motivul? Ca oferta brokerului continea si RCA-uri de la Euroins, firma „…de care se stie ca nu plateste…” La RCA alegi pretul cel mai bun, ca daca te loveste o alta masina, se repara pe asigurarea acelei masini,… la Euroins daca acolo are RCA. Daca in schimb vinovata e masina Urban Serv, fie o repara pe Casco daca are, fie isi alege service-ul daca nu are Casco.

  2. Nu se schimba directorii dupa cum ninge afara. Asta e o mare diversiune. Se poate pune un singur om in fata naturii ?

  3. urban serv executa deszapezirea dupa un program aprobat si controlat de catre primarie, iar de deszapezire se ocupa chiar Drelciug asa ca nu este decat o diversiune…………..

  4. deszapezirea se face dupa un program aprobat si verificare zilnica din partea primariei asa ca nu cred in diversiune, sa intors cumva Dusa la Botosani

  5. Sindicatul, daca e normal la cap, apara salariatii pentru eventuale acte nelegale (nu neplacute) care pot fi emise de DIRECTORUL GENERAL imporiva salariatilor, dar rar se intampla asta, pentru ca sunt juristii care-si pun viza pe actele emise. Dar sa nu uitam, conducerea raspunde de asigurarea salariilor si a celorlalte cheltuieli, nu sindicatul.

  6. Rusine….halal colectiv..halal oameni…isi merita soarta,niciodata nu v-ei putea sa pui piciorul in prag sau nu se vrea eficienta? Si acest Drelciuc care a facut numai „bine” peste tot cum a condus operatiunea de desapezire?

  7. Inca mai este in functie? Dupa cum arata orasul dupa ninsoare, in cartiere nu se putea circula mai deloc, singurile strazi mai dezapezite fiind cele principale. Ca sa nu mai vorbim de parcarile de pe langa piete: ‘UN DEZASTRU’ . Nu stiu a cui a fost responsabilitatea, dar dragalasa firma de colectat taxa de parcare si blocat roti, ce atributiuni mai are? Parcarile au fost facute pe banii nostri, curatenia pe banii nostri, dezapezirea la fel si ei strang caimacul. In parcarea din piata centrala valutistii si smenarii tin masinile si dubele fara nici un bon pe parbriz, cred ca se rezolva cu o mica spaga la cel ce vaneaza prostii care intarzie 2 minute dupa expirarea bonului. Primaria: de ce nu mantati bariera automata in astfel de parcari si toti banii sa vina la bugetul local si nu la X, Y, Z, care tot ii numiti „OAMENII DE AFACERI „?

  8. Pare cusuta cu ata alba. Are cam o luna de cand a fost numit director cu acte in regula si il si demiti. Nu a fost lasat sa-si faca treaba. Primarul a pus urechea, probabil a fost sapat.
    Zapada cum a fost anul acesta nu a fost de zeci de ani, autovehiculele sunt multe. Sunt schimbari climatice,trebuie schimbata strategia de dezapezire.Asa e peste tot in Romania.
    Nu vad ce poate face alt director daca in urmatoarea perioada va ninge mai mult.

  9. Un om fara nici un pic de caracter acest Drelciuc ,a facut ravagii si la Termica, si ceilalti fosti directori in frunte cu consilierul si sindicatul care avea intelegeri mari cu fostul director sunt tareeeee suparati ca un om este corect si vrea sa ii puna la treaba si na……eu sper ca primarul sa nu vorbeasca serios…jos Mafia!

  10. BAI DAR ASTA DRELCIUC A VRUT DIRECTOR SI LA TERMICA APOI NU A MAI VRUT…NU A VRUT PRIM LA URBAN SI ACUM S-A HOTARAT IAR..CE FEL DE OM E ASTA CA NU INTELEG?
    SI PRIMARUL SE UITA LA EL???????

  11. nu Urban Serv gestioneaza deszapezirea ci primaria, Urban Serv executa operatia de deszapezire , deci cineva este in continuare dezinformat, iar strazile si trotuarele pe care a actionat Urban Serv se prezinta destul de bine, iar diversiunile sa fie lasate nu-si au rostul pentru ca Drelciug si Toma mi se pare ca chiar se inteleg, nu se poate demite directorul general numai de dragul de a fi inlocuit de catre chiar cel care a coordonat in mod direct actiunea de dezapezire

  12. Se vede clar ca e o diversiune, prost gandita, pusa la cale de actori din unitate care n-au treaba. Trebuie facuta curatenie printre salariati, daca se vrea o activitate rentabila. Spor la treaba d-le Toma si Drelciuc. De data asta regizorii au dato-n bara.

  13. Principala vina nu e a Urbanului ci a primariei ca ea coordoneaza totul,dar na mai taiem un miel chiar daca nu e Pastele,dar fratilor mai ganditi-va ca aveti si voi copii nu va temeti de cel de sus?

  14. Eu sper sa se razgandeasca primarul si sa deschida ochii ca sa vada pe cine a ascultat si ce fel de om e,in rest nu va mai impacientati atat pentru tot ca n-are rost ,nimeni inainte nu-i baga in seama pe toti …nu ve-ti putea face nimic,nu ve-ti putea eradica lichelele,inca acest Toma nu v-a putea face multe cu asa echipa chipurile pe langa el,de ce nu i-ati dat voie sa isi aleaga echipa? Pai nu domnul Ponta a zis ca se doreste eficientizare in toate domeniile/ Dvs stiti cum e la Urban o zi? Nimeni nu e intamplator acolo e un cuib si cum credeti ca punandu-i la treaba nu a deranjat ? Sau daca nu ///////////////////lasa-ne si mergem tot asa////////dar la ce s-a mai schimbat guvernarea? Ii faceti sa se razgandeasca si pe putinii care au votat cu dvs.

  15. intrebare de 100 puncte:orasul asta are primar?dupa cum arata,nu cred! a trecut o luna de la ultima zapada si sunt o puzderie de strazi,alei si trotuare unde numai soarele a mai facut sa dispara stratul de gheata si zapada.lumea are memorie scurta si foarte scurta:zapezi au fost si in anii trecuti si orasul nu a aratat asa.fluturele nici nu suporta comparatie la modul cum a gestionat problemele urbei in comparatie cu actualul primar incolor ,inodor si insipid.un sac de cartofi ar fi avut mai multe realizari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *