Taxiurile din municipiul Botoşani, luate la verificat. Vezi nemulţumirea viceprimarului Andrei!

taxiuriTaxiurile din municipiul Botoşani vor fi verificate în perioada imediat următoare, anunţă viceprimarul Cosmin Andrei. Acesta susţine că majoritatea taximetriştilor încalcă legea şi nu eliberează bonuri fiscale clienţilor.

Sunt nemulţumit că nu taie bonuri fiscale. Să nu vină să mă contrazică cineva, pentru că ştiu că nu dau bonuri„, a precizat viceprimarul.

În municipiul Botoşani sunt eliberate 480 de licenţe pentru activitate de taxi. Numărul acestora va fi redus, în condiţiile în care datele oficiale de la recensământ arată că populaţia municipiul Botoşani a scăzut.

În momentul în care din 480 vom rămâne cu un număr mai mic de licenţe, pe măsură ce vor renunţa sau vor fi retrase aceste licenţe, noi vom mai acorda altele până la limita prevăzută de lege„, a mai spus Cosmin Andrei.

8 thoughts on “Taxiurile din municipiul Botoşani, luate la verificat. Vezi nemulţumirea viceprimarului Andrei!

  1. Daca li se impune sa plateasca taxa forfetara indiferent ca realizeaza sau nu venituri, de ce sa li se impuna sa dea bonuri ? Asa este legea, dar daca nu realizeaza venituri, li se micsoreaza taxa ? Daca li se impune sa dea bon fiscal, atunci sa se plateasca impozitele si taxele dupa veniturile realizate!

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      1)domnu procesoman ia si gandeste nitel:tocmai fiindca au taxa forfetara ar trebui sa dea bon fiscal.pai eu ca si client vreau sa platesc pretul corect nu pretul care mi-l cere taximetristul dupa kilometrajul din capul lui.
      2)sunt cateva specimene pe la carrefour care nu au licenta si pacalesc oamenii,nici macar nu le functioneaza casa de marcat.
      Pune mana si mai fa un video ceva sau un proces nou ca numai aberatii elucubrezi.

      1. Pentru Alex: In afara faptului ca te ascunzi si nu ai curajul sa-ti dai numele nu cred ca mai stii si altceva. Daca procesoman este cetateanul care apeleaza la instanta pentru a se apara impotriva unor decizii nelegale, atunci sa stii ca sunt procesoman. Nu m-am dus sa-mi platesc functia, nu m-am inscris in partide pentru a-mi pastra functia, asa ca am apelat la forma legala de a-mi castiga drepturile legale. Daca stii ca sunt „specime”pe la Carrefour de ce nu anunti organele abilitate ? Apropo daca tot scrii comentarii pune mana pe DEX si vezi ce inseamna elucubratii (ELUCUBRÁTIE s.f. 1. (Rar) Lucrare compusa, cu multa osteneala și multă rabdare, lucrand ziua si noaptea. 2. (Peior.) Combinatie, lucrare haotica si greoaie, cu idei încalcite, absurde; aberatie.). NUMAI ADEVARUL SUPARA !! EXPLICA ” aberatii elucubrezi”

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pe ce baza se vor reduce licentele?
    Dupa masina sau dupa fatza celui care conduce?

  3. toti santieristii au devenit taximetristi.sa nu mai zicem ce tarfie au avut de sarbatori si de nerusinarea lor din trafic.ii urasc!!!

    1. vezi ce inseamna sa nu stii ce presupune aceasta meserie?de ce ai luat taxiul de sarbatori si nu ai mers pe jos?tu te-ai distrat,ei au stat la cheremul vostru sa va faca pe plac si sa nu inghetati mergand.mai gandeste-te.{fost taximetrist}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *