Trotuarele din municipiu, transformate în patinoar

gheataSute de botoşăneni au ajuns la Urgenţe cu luxaţii sau fracturi la membrele superioare sau inferioare, din cauza gheţuşului de pe trotuarele din municipiu. Potrivit reprezentanţilor UPU, de pe 12 decembrie 2012 până pe 3 ianuarie 2013, au fost peste 300 de astfel de cazuri.

Sunt peste 200 de cazuri cu fracturi care au fost rezolvate la urgenţă. Cele complicate au fost internate pe secţia de ortopedie pentru intervenţii chirurgicale. În medie, au fost aproape 17-18 prezentări pe zi, cauzate de zăpadă şi gheaţă„, a declarat medicul Petre Rădăuceanu, şef UPU SMURD Botoşani.

De partea cealaltă, reprezentanţii Primăriei Botoşani spun că angajaţii societăţii Urban Serv intervin în mai multe zone din oraş, pe trotuare, cu sare şi nisip.

Cei de la Urban Serv au primit solicitări şi la dispecerat şi dau curs şi acestor solicitări„, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

3 thoughts on “Trotuarele din municipiu, transformate în patinoar

  1. Se pare ca acesti salariati vor da cu sare dupa ce se va topii zapada,vedeti O.Onicescu ,Armoniei,zona pietei mici.Cred ca exista prea multa „n….re” din partea celor care au fost votati pentru ca sa se puna la dispozitia contribuabilor?!

    1. E obligația celor de la DGFP BT sa-si facă curat in fata sediului lor.Din nefericire am observat ca nu au actionat nici cei de la „marile” bănci in fata propriilor sedii.Se pare ca la romani merge doar sanctiunea,deci incepeti sa aplicați amenzi si veți vedea cati directori de instituții se vor activa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *