Botoşaniul, împânzit de „mizerie” electorală. Municipalitatea este impasibilă

bannere electorale 2012 - panouri BotosaniSute de bannere, meshuri şi afişe electorală folosite în alegerile locale şi parlamentare din 2012 continuă să fie postate în municipiul Botoşani, în ciuda trecerii unei perioade importante de la data alegerilor din 10 iunie şi, respectiv, 9 decembrie.

bannere electorale 2012 TurcanuUn mesh de mari dimensiuni cu imaginea preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, „zace” pe un bloc de la intersecţia Căii Naţionale cu Cuza Vodă, chiar în faţa Direcţiei Agricole.  

bannere electorale 2012 Liviu CampanuEl a fost postat acolo în luna mai a acestui an, iar nimeni nu a cerut, până acum, ridicarea acestuia.

De asemenea, un afiş de mari dimensiuni cu Liviu Câmpanu, candidat şi el la preşedinţia Consiliului Judeţean, este postat pe un panou publicitar pe strada Sucevei.

Sloganul său „Vine doctorul, pleacă magia” stârneşte doar amuzamentul, în condiţiile în care candidatul UNPR nu doar că nu a ajuns şef la CJ, dar a terminat şi mandatul de senatort pe care îl avea.

bannere electorale 2012 Portariuc- BaltaÎn ceea ce priveşte bannerele din alegerile parlamentare, acestea sunt prezente pe toate marile străzi din municipiu. Imaginile cu primarul Ovidiu Portariuc alături de Mihai Baltă domină Bulevardul Mihai Eminescu, la fel ca şi cele cu „Votaţi USL”.

Nu lipsite sunt şi bannerele candidaţilor Alianţei România Dreaptă, Cristian Roman, Daniel Humelnicu sau Gabriel Alecsandru, care pot fi văzute atât pe Bulevadrul Eminescu, cât şi pe Calea Naţiomnală.

bannere electorale 2012 USL BotosaniDe asemenea, un mesh de mari dimensiuni amplasat pe viitorul mall atrage atenţia tututor celor care circulă pe Calea Naţională.

Primăria nu doar că nu vede „mizeria” electorală, ci, din contră, contribuie la menţinerea ei.

Municipalitatea nu a strâns nici măcar panourile de afişaj electoral, nici măcar din zona ultracentrală a Botoşaniului (parcul Junior şi chioşcul de ziare de pe Marchian, la intersecţia cu Cuza Vodă).

5 thoughts on “Botoşaniul, împânzit de „mizerie” electorală. Municipalitatea este impasibilă

  1. Pai primaria are alte preocupari, inca digera sarmalele si ragaie dupa vinul putin acru. Clapaugul si ai lui faca acum gratarele si mananca ciorba de potroace.

  2. Pana cand mai vedem aceasta mizerie in municipiu?A devenit un oras murdar plin de afise electorale,trotuare necuratate,munti de zapada si un primar fara autoritate.Am crezut ca am scapat de unul si-o sa vina unul gospodar,dar la primarie constat ca se schimba numele,obiceiurile raman.

  3. oricum nu sunt schimbari majore in peisajul politic , raman valabile si pentru urmatoarele alegeri, eventual pozele vor trebui „retusate”
    de altfel ar trebui doar pozele sa fie inlocuite , ca sloganele raman aceleasi indiferent de partid; – ar fi mai ieftin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *